![]() |
en ugy latom h ha 10% erosites ilyen maluszokkal jar es kb nem tudtok/tudunk dulore jutni, felvetnem azt a lehetoseget, h mi lenne ha visszaallitanank 20%-ra a vedelmet ha mar az egyszerusegnel tartunk.. es kesz. maradna minden a regiben ezt leszamitva. es akkor nem kellenek kepletek, nem kell sardobalas.. ez most igy visszaolvasva ezt az egeszet abszolut ezen a velemenyen vagyok.
|
Quote:
10. az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből,kiegészítve az emberlopással. Ehhez még hozzáfűzném,hogy ha ezekre nem hat a készülifogyás,akkor ne hasson a rúnaszükséglet sem .. hisz nem támadóvariként tartjuk őket számon ... Szerintem mindenki egyetért abban,hogy immáron felesleges torony & barakk %-okban gondolkodni,képleteket kiagyalni,hisz mint előttem már mondták az 50 nem sokban tér el a 80-tól ... Megy egy ideje a megbeszélés ..mikor az agyak (:p) belendülnek egy Mindenki által jónak tartott irányba,akkor jön Ati és elmondja az elképzeléseit :) Ezúton is szeretném mindenkinek kifejezni hálámat az erőfeszítésekért :) Persze mindig minden hsz-t elolvasok,amit írtok,viszont mindig kicsit reménykedek benne,hogy Ati felemeli a hangját(képletesen :D )és kijelenti,hogy ez és ez lesz !! Nos,remélem mihamarabb megtörténik .. hisz így sokaknak kis fejfájása van .. |
Quote:
talán volt 1-2 offom az elején, de azóta csak konstruktívan és személyeskedés mentesen szóltam hozzá, de még mindig piros pötty vagyok, de most mégiscsak csak meg kell kérdeznem, még ha off is: Miért kellett 8 év után erősíteni az elfet? Ugye nem azért, hogy legyen indok jól legyengíteni ? Már nem hiszem, hogy ez a topic még tud valamit elérni a 10-es ponton kívül. Fogadjuk el ezt, mert még a végén az sem lesz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor meg nem kell malusz ! vagy ahogy ezerszer elhangzott, csak a súgóban kellet volna kijavítani |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:18. |