Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

Jaky 10-27-2010 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266554)
:confused:

Ezt mire mondod? (Tényleg annyi, csak nem értem hogy jön ez ide.)

Te Ati en mar nem is tom :))

Ildee 11-15-2010 15:54

Lehet h ezt nem ide kene, de jobb helyet nem talaltam es amugy is torpe vagyok :D

Szoval, nerm talaltam sehol a valaszt arra hogy tolvajokkal torteno katonagyilok kb hanyszazalekhatasfoku?

Princ 11-15-2010 16:08

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270936)
Lehet h ezt nem ide kene, de jobb helyet nem talaltam es amugy is torpe vagyok :D

Szoval, nerm talaltam sehol a valaszt arra hogy tolvajokkal torteno katonagyilok kb hanyszazalekhatasfoku?

Ildi, az ilyen típusú apróságokat annyira könnyű kipróbálni anarchban 2 saját orival, hogy azt el sem tudom mondani. :)
Nagyságrendileg amolyan 1% lehet, és rohamosan csökken az autovédelem felléptével.

Ildee 11-15-2010 16:09

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 270939)
Ildi, az ilyen típusú apróságokat annyira könnyű kipróbálni anarchban 2 saját orival, hogy azt el sem tudom mondani. :)
Nagyságrendileg amolyan 1% lehet, és rohamosan csökken az autovédelem felléptével.

koszonom szepen :)

Ildee 11-15-2010 16:12

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270936)

The Following 2 Users Say NO Thank You to Ildee For This Un-useful Post:
Dragi, vityu

neketek meg mi nem tetszik? valahol kerdezni is kell az ilyen bena kis kezdoknek mint en

Hex 11-15-2010 16:14

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270941)
Dragi, vityu

neketek meg mi nem tetszik? valahol kerdezni is kell az ilyen bena kis kezdoknek mint en

nem a katonagyiloktól lett a törpédnek 68% a katmorálja :D mindig hülyeséget kérdezel :D kérdezted volna meg inkább azt, hogy hogy építs fel egy normális mf törpét :D

Pumi 11-15-2010 16:21

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 270942)
nem a katonagyiloktól lett a törpédnek 68% a katmorálja :D mindig hülyeséget kérdezel :D kérdezted volna meg inkább azt, hogy hogy építs fel egy normális mf törpét :D

Mert van olyan felépítésű mf törpe aminek egy szövi nem tudja leverni a morálját?

Dragi 11-15-2010 16:39

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270941)
Dragi, vityu

a béna kezdőknek akkor még mindig nem kéne gyors csopiba regelni :)

Ildee 11-15-2010 16:40

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 270942)

szerintem te vagy a butuska, ha nem fogod fel a kerdesemnek ertelmet, szerinted az lbeli orimra gondoltam?
a,ugyis mintha arrol lett volna szo hogy Dragi szovijei nem szolnak ebbe bele, meg ugysem hogy segitest kuldenek, hat nem igy tortent, ennyit a fair jatakrol amit muveltek

Ati 11-15-2010 16:42

Ne kezdjétek megint, ne kezdjétek megint, ne kezdjétek megint légyszi... Ildi basszus, Te is öntöd az olajat a tűzre. Hogy szóljak rá valakire, hogy ne bénázzon le, ha Te így hívod magad? :-/

All times are GMT +1. The time now is 00:30.