![]() |
Quote:
|
Quote:
Én nem kértem senki segítségét - bár most nem olvasok vissza mindent, de szerintem sehol sem írtam, hogy segítség kellene -, véleményt, azt kértem, de ugye ha segítséget kérek, és adsz, akkor azt illik elfogadnom, mert különben minek kértem; a véleményed viszont egyáltalán nem vagyok köteles elfogadni - és igazából erre írtam, hogy túlzol - az, hogy nem vagyok köteles elfogadni, nem azt jelenti hogy nem lennék rá kíváncsi!!! Azért dobtam be a listát, hogy mi a véleményetek, és megírtam, hogy sztem milyen dolgok miatt jó és mi miért nem, de az ellen hogy lehet védekezni; nem segítséget kértem, hogy jaj mit csináljak, és a másik oldalról meg nyilván nem várok ujjongást. Azért felmerül a kérdés, hogy minek nézel te engem? :):):) Egyébként kiveséztétek pár nézőpontból, és szerintem véleménykülönbségek a játékstílus különbségeiből adódnak valószínűleg, amiről megtehetem, hogy azt mondom, engem ez az érv nem fog meg mert én ezt bevállalom, de ez nem azt jelenti, nem érdekel vagy nem vagyok rá kíváncsi alapból sem. Remélem most világos voltam teljesen :) |
Quote:
|
egyébként ha olyan felest akarsz, ami bárkit átlop, akkor ne tarts tornyot meg barakkot, hanem legyen 60% körüli kocsmád, a szövidben meg legyen 3 elf, akiktől folyamat nálad van a szövihelp... :D Azzal a többi felest is át tudod lopni szerintem.
|
de, hogy lássátok is hogy ne volt hiábavaló megírni a véleményetek, itt egy 10 körös (sőt ha a raktárban nem tartunk semmit) akkor még több körös félelf, tudós személyiséggel, kicsit átgyúrva az előzőhöz képest jobb katonai védelemre (még mindig nem vittem túlzásba), ill. több tolira
minden más paramétere áll, nehéz leártani és átlopni is, sereggel is nehezebb már ártani neki, a sok mészár esetén meg még mindig menekülés a piacra szerintem 38 ház ==> 2660 nép, 91 %-os foglalkoztatottság (50k-s egységárnál megérheti) 20 barakk ==> 1120 íj 10 torony ==> kb 2300 gnóm szövis lovat fog, szükség esetén 22 raktár ==> 8,27 körös gabonakészlet 40 templom ==> 5600 vari, 25% templomos óriás egyszer fér be 70 kocsma ==> 3920 toli; gyakorlatilag ártás nélkül nem átlopható ennyi, Remy infója alapján, gabonatúlvásárlás esetén a 10. körben 121 nép lép le, utána körönként 166 intézőben ha alul van a torony és a raktár, és a raktárban nem tartunk semmit, akkor 13 körig nem lépnek le egységek és nincs veszteség, azaz egész kényelmesen lehet tartani persze lehetne még élezni, de hogy viszonylag kényelmes legyen, az is a célfüggvény része volt tehát: nehezen lopható, nehezen ártható (nem tudom mennyi nem hadivaris varis rohangál mostanában), sok másik felest pedig le lehet vele lopni, ha kevés a tolija, azért, ha sok, akkor meg azért mert ártózni is lehet. katonailag sebezhető, de nagy fogás esetén megéri odafigyelni az érték-kiürítésre ismét kíváncsi vagyok a véleményekre :) |
arra azér vigyázz, hogy ha a rakikból kifogy a munkás paraszt, akkor ne csak kaját vegyél bele, hanem fokozz bele parasztot is... :p:D
|
Quote:
persze, ha átfér 85%-ig az éppen elég nagy szopó, dehát nemhiszem, hogy 1-nél többször megcsinálná, mert rendkívül gyorsan elkezdenének hullani a tolijai, vagy ne adj' Isten be találna verődni egy pár ló által, hiszen 200 hektáron minden lehetséges :D :):) |
Quote:
hát igen, ebből látszik, hogy nem arra kell gyúrni azért hogy 12 óránként nézzünk rá, csak az a lényeg, hogy ha véletlen valami közbe jön, 13 körig még mindig nem történik katasztrófa |
Quote:
|
Quote:
igazi varisból pedig kevés rohangál minden ellen meg mf-ként persze nem lehet védekezni, ha fejem tetejére állok sem szerintem az a lényeg, hogy az átlagos szövikhez kell hasonlítani a teljesítményt, abban pedig hadivaris van többnyire ill nincs 60% kocsmás feles bár most, hogy mondod várom a jelentkezőket szövialapításra, egy 60 % kocsmás felest, 45-50 % templomos óriást, meg két tf ork tábornokot kevés varival és tolival, de annél több lóval ; merjen valaki nekünkjönni :):) |
All times are GMT +1. The time now is 01:39. |