![]() |
Quote:
Kétféle hódítós van, az egyik játszik, a másiknak sztem ez egy életforma. Az utóbbi képes éjjel felkelni azért, hogy távolt nézzen, vagy piacozzon, mert több a serege, mint ami elfér, és a folyamatos képzés miatt a ht csak bekavar. A másikat az sem zavarja, hogy a ht elhasználta az összes piacát mondjuk reggel 9-ig. Nem az volt itt a fő probélma, hogy beszélek angolul, hanem egy évek óta játszó hódítos nem érti meg magyarul mit mondok neki, akkor majd egy újonc külföldi meg fogja. De mind1, nem akarok erről vitát nyitni, úgysem értesz meg, ahogy azt sem, h miért nem frissített anno nekem 1/a-ban a pontlista. |
Quote:
Ha van a szöviben legalább egyvalaki, aki jól tud angolul, akkor nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, hogy 1-2 újoncot bevegyen a szövetség, és profi játékost csináljon belőle, aki aztán később már maga is tud segíteni másoknak. Valahol a Te érdeked is, hogy ne csak egyhelyben ülj ott, hanem izgalmas legyen a játék, nem? :) |
Ja, és ezzel vissza is kanyarodtunk az eredeti problémához.
Van valami változtatás készülőben? Esetleg a korábbi javaslatokból? |
Quote:
|
Quote:
Az életformába pedig nem fér bele hogy más is megszeresse, inkább hagyjuk had szenvedjen nekük marha jó fent ülni és nézni lefelé a többéves rutinunkkal, esetleg már így születtünk... |
Quote:
|
Quote:
Azért ez nem ennyire egyszerű. Angolban hiányos nyelvtudásom miatt nem játszok, románban igen, mert ott ha beszélni nem is tudok a környezetemmel rendesen, de legalább értem amit nekem írnak. A példa amit mondani akarok magyarban történt. Tekit írtam X-ben 200 hekin, gondoltam, itt a nagy alkalom, feladtam a hirdetést a dipiben, hogy kezdőket keresek, akik nem csak be-benéznek kíváncsiságból, hanem szeretnének megtanulni játszani is. Baromira alacsony volt a jelentkezés, és még azok is azzal vagánykodtak, hogy nem kezdők már, ütőképes szövi leszünk... Egyet felvettem, aztán kiraktam, mikor a 3-dik nap után többet nem lépett be. Úgyhogy én nagyon egyet tudok érteni Arwennel. Ha valaki meghirdeti magát, hogy ő kezdő, de aktív, és télleg szeretne megtanulni, akkor szívesen tanítom, de románban is inkább mf maradok, minthogy egy olyan szövivel gyengítsem magam ami nem csak gyenge mert kezdő, hanem ráadásul nagy ívben nem is érdekli az egész. |
Quote:
|
Mire A-ig eljut, már rég eldőlt, hogy szereti a játékot, és tanult is eleget ahhoz, hogy pusztán felelőtlenségből- mondván ez csak egy játék- ne tegye tönkre más esetlegesen egész éves munkáját.
Tanítani és játékot megszerettetni 5-dik szinten kell, nem 1-ben. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |