![]() |
Ati, egyetlen kérdés:
elég, ha az ember egyszer elmondja a véleményét, vagy ismételgessem 4 oldalanként továbbra is? Ugyanis szerintem már meghallgattuk a véleményeket pro és kontra az 1A-ról, viszont ha tovább megy ez a vita, attól tartok, hogy a sok okoskodás mellett pont a lényeges dolgok sikkadnak el. :o |
Quote:
|
Quote:
az megoldható-e, hogy mosttól számítva 500 körig (gyors 1000, lassú 250) marad minden a régiben, és utána váltás minden orinak ugyanabban a pillanatban 500 kör elég a beszorultaknak |
én nem értem miért jó ha 500 körrel késleltetve van ez. addig fellépnek páran rendben. de ettől még az alap probléma továbbra is fennáll.
|
Quote:
1500 kör nem volt elég, akkor most 500 elég lesz? :-o |
Quote:
"Az új reakciók stb fényében szerintem még párszor mindenkinek el kell mondania a véleményét." Akkor leírom én is, jelenleg a 4-es verzió a legszimpatikusabb! |
Az egyszerűség kedvéért feltettem a témához egy szavazást, ezt majd selejtezzük, most csak hogy egy általános kép meglegyen... Több válasz is bejelölhető.
|
Quote:
Én tudtam, hogy lesz, de nem tudtam, mikortól. Most tudnánk, hogy 500 körig lehet rendezni a dolgokat, aztán ámen. Nincsen ebben semmi különleges szerintem, minden jogszabálynak életbelépési hatálya van. Nekem egyébként két országomat nem érinti, a 3.nak kellemetlen, de nem magam miatt kérem, hanem mert rengeteg ori van az A-ban, akinek ez hirtelen roppant kellemetlen. |
Quote:
A végtelenségig ne húzzuk már, 3 hónapja ez a téma. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:24. |