![]() |
Quote:
|
Quote:
azért mert te ellene vagy nem kéne szétoffolni:P |
Quote:
"Egyetértek. Legyen ilyen funkció. Vannak olyan orik, amiknek gazdálya dolgozik mondjuk. Nem ér rá minden kv-ra belépkedni. Ha már fizeti a vip-et, legyen neki ilyen. A nem vipesek, meg vipeljenek, ha akarnak ilyet." Értelmes, építő jellegű hozzászólás volt... Gondolom mindenki így gondolja.. :) |
És bocs, de engem ilyen érvekkel, hogy "reggel felkelek, elindítom a támadást, elmegyek dolgozni és mire hazajövök a melóból a helytartó képzése és a betegség miatt tönkrement az országom" nem győz meg senki...
Erre való a teveklubb... Kelljen fel reggel, etesse meg a tevét, mire hazajön melóból megmarad neki a tevéje... Legfeljebb meitatja, vagy tanítja valamire... És már le is feküdhet aludni... Ha meg oda fizeti az sms-t, akkor meg szuperteve lesz... Ott is.. ha fizetsz érte, akkor nem hal éhen... Az ilyen embereknek nem mind1, hogy hova klikkelnek?! (ahogy így elolvasom a hozzászólásom, ez is értelmes/építő jellegű hozzászólás :D Bocs érte, de úgy látom most ez a módi :D) |
Quote:
a te hsz-ed a másik oldalról nézve kb ugyanaz;) akkor megint ott tartunk,hogy minden érv fel lett sorolva és már csak a másik oldal hsz-eit fikázgatjuk!:D:D |
Quote:
Ezt mondtam legalább 2 hete is, hogy ennek a topicnak semmi értelme nincs :D De mind1 :D Hülyeségeket bármikor tudok írni :D Nah, megyek, regisztrálok egy tevét :D |
Quote:
Tehát aki nem ül egész nap hod előtt, az inkább ne is játszon? Azért fizeti a vip-et, hogy menjen az ori ha nem tud ránézni. Erre lett kitalálva. Sajnos vannak olyanok, akik "nem tudnak" vip et szerezni. MIÉRT? Nem csak sms-l lehet. |
Quote:
OFF: A VIP azért lett kitalálva hogy atinak legyen pénze sörre:D On: amúgy tényleg azért lett kitalálva hogy segitse azokat akik nincsenek gépnél és hogy alap dolgokat elvégezzen, annál aki ott van de lusta végig menni mindenen:D... kényelmi funkció a képzés ugyebár de miért is kell hátrányt élvzni a többibel szemben... ha nem 10% képzésről van szó akkor is... ha csak 100ember akkor is... én mindenkép ugy támogatom a javaslatot hogy abban a körben már ne képezzen amikor elhullik az első pár ember... vagyis hogy csak akkor hagyja abba a képzést a helytartó amikor vip nélkül se inditanál te se... de ez semmivel sem elöny a nem vipessel szemben, csupán csak korrekciója egy segitő rendszernek, aminek vannak minimális hibái még... és így végig gondolva... mégis inkább mint automatikus rendszert javallom minden folyamatos emberhullásra(betegség,vihar,éhezés) így ha megtörténik ez az esemény akkor ne legyen se hátrány se elöny a nem vipessel szemben ha az ember ilyenkor képezni akar azt tegye meg szépen manuális úton... sztem ezt amit leirtam minden nem vipesnek támogatni kéne mivel ezáltal semmivel sem lesz elönyben a vipes,csak hátrányban sem..., és a vipesek akik nem támogatnák szálljanak magukba és gondolják végig hogy nincs már így is elég elönyük a nem vipessel szemben mindezt napi 18forintért??? Kisbér ez ebben a formában meggyözött??? :D |
TAMOGATOM!
nem csak azok erdekeben, akik dolgoznak es nem tudnak minden korvaltasnal jelen lenni, hanem azok erdekeben is, akik nem kuzdenek alvaszavarral! Ha mondjuk 10kor fexel este es valaki 11 kor radnyomja a vihart, reggelre megnezheted magad. Ha mar van helytarto, akkor dolgozzon meg a penzeert es amiben tudja segiteni az orit segitse! |
Quote:
Attól, hogy valaki vihart tesz az országodra, nem leszel beteg... Ennek az égvilágon semmi köze a témához......... |
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |