![]() |
|
Asimov robotnovellák
A terv az volt, hogy csak a kétévszázados embert olvasom el újra, hátha mégis kiderül, hogy jobb, mint a film, de hát szerintem nagyon nem az. Aztán ha már ott volt, az a vastag kötet bele-bele olvasgattam, többek között a kedvencem: Az eltűnt robot Volt olyan, amire nem is emlékeztem, pedig fontos: Rabszolga. Na szóval a vége az lett, hogy kivégeztem a novellákat :) Érdekes volt, hogy össze-vissza olvasgattam őket, először amire emlékeztem, hogy jó. vagy azt, ami rövid volt, és ahhoz volt kedvem. Jó kis kötet, először csodálod a robotokat, majd elkezdesz félni tőlük, végül ócskavasé vernéd az összeset. Különösen ezután: ...hogy engedelmességgel tartozol neki És visszatérve az elejére ezután jött csak a Két évszázados ember, amit ezek az előzmények teljesen más megvilágításba helyeznek. Olvassa el mindenki. |
Molnár Ferenc: Pál utcai fiúk
Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj J. K. Rowling: Harry Potter és a halál ereklyéi |
Quote:
Avagy plágiumról lenne szó? :) |
Quote:
|
Michael Conelly: Echo park
A Conelly krimi sorozat 12. darabja. Egy Los Angeles-i nyomozó lezárt-megoldatlan ügyeket göngyölít fel. Nem vagyok krimi párti, de az Ő írási tetszenek. |
Anne Rice: Interjú a Vámpírral
|
Néhány részlet a nyári olvasmányokból. Mindenképp felírtam volna valahova, emlékeztetőül, talán itt nem zavar senkit, esetleg még kedvet is hozhat.
Quote:
Quote:
Quote:
|
Christopher Paolini - Brisingr (Eragon harmadik kötete)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:57. |