![]() |
sz@r az idő odakint... :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Nekem egy darab sci-fi horrort sikerült beállítanom, hogy vegye fel. Más körülmények között szerintem ezt nem nézném meg, de semmi más nézhetőt nem találtam a magam számára, és ha már itt van 3 napig ingyen, akkor VALAMIT vegyek már fel... :)) |
Tudom, most néztem végig a műsort, hát én sem találtam semmi nézhetőt.:(
|
Quote:
Ami pedig az első bekezdést illeti: igen, miközben egyetemre jártál, és végig melóztál közben, rohadtul nem voltál ennyire aktív itt, és lényegében most ezt hiányolod tőlem is, hogy szánjak időt konstruktív hozzászólások megírására. Ráadásul mindezt úgy, hogy előttem már ketten is leírtál a jó megoldást. Valahogy nem tudom megérteni ezt a gondolatmenetet. Quote:
|
Quote:
Milyen jogon jössz te ahhoz, hogy más embert minősíts? Oké, neki se kellett volna minősíteni a játékodat, de az nem jelenti azt, hogy te meg őt magát minősítheted. Ennyi erővel én is nekiállhatnék minősítgetni az belőled levont tapasztalatok miatt azokat, akik téged felneveltek, holott nem is ismerem őket. Vagy úgy gondolod, hogy magasabb szinten van, amit te csináltál, mint amit ő bármikor is? Az osztályába jártál? Tanított téged? Láttad, hogy mit alkotott az épülő házán? És akkor ott járunk: tudnál tanítani? Tudnál esetleg csempézni? Vakolni? Én több értéket látok a tudás átadásában és egy fizikailag megfogható vmi megalkotásában, mint egy játékban. Ha nincs áram, nem tűnik el a csempe a falról, nem illan el a tető. Quote:
És most már szeretném befejezni a témát. |
Nem tetszik, hogy így összekaptatok, régen olyan jól megvoltatok. Kezezés helyett inkább hozzászólok, mert ezt most nem hagyhatom szó nélkül.
Dus: Vityu is játszott a játékoddal, nekem is tetszett az elején. Te is tudod miért hagytam abba.. pont emiatt a stílus miatt amiért Vityu kifakadt. És nem én voltam az egyetlen, aki emiatt hanyagolta a Lanawint, ezt is jól tudod. Olyan aranyos kölyök voltál, nem tudom, mi változtatott meg, de ez nem jó. Persze mindannyian tükörbe nézhetünk, de azért néha nem ártana kicsit leszállni a magas lóról és megnézni azt az embert, aki lettél azzal szemben, aki lehetnél. Attól, ha másokkal lekezelően bánsz, nem fognak rád felnézni, legfeljebb kerülnek majd vagy megvetnek. Ez az egész vita egy apróság miatt kerekedett, de ha a hozzászólásaidat egy ismerősöd tollából olvasnád, szerintem ugyanúgy fognád a fejed. |
Quote:
Másrészt, ha Te 1-2 hozzászólás megírását nagyobb kockaságnak tartod, mint naponta több órát Hódítózni... az gáz. Harmadrészt, tele van az oldal egyáltalán nem ráérős emberekkel. Pont, hogy nem érnek rá napi több órát szórakozni az interneten, mert csak 20-30 percük van, és szeretnek írni/alkotni, akkor ebbe a 20-30 percbe belefér nekik. Ha ez piszkálja a csőrödet, azt nagyon tudom sajnálni. Quote:
A nagy intellektuelemmel meg elfogadom, hogy tényleg, valóban magadat szaroztad le kb. Quote:
És akárkit jogom van minősíteni, ahogy Neked is, és neki is. Quote:
Quote:
Quote:
Hozzátenném, hogy rengeteg visszajelzést kaptam középiskolában, és most egyetemen is több embertől, hogy igen jól el tudom magyarázni azokat a dolgokat, amit órán nem értettek meg. Középiskolában egy szót nem tanultam, mert óra előtt elmagyaráztam 2-3-4 embernek, és ezzel meg is volt a tanulás. Egyetemen eddig ugyan ez a helyzet. És az a srác, aki a kettesre hajtott analízisből, majdnem négyest írt miután leültünk másfél órára. Ettől függetlenül ilyen téren messze érzem magamat egy tanártól, és pont ezért nem szarozok le egy tanárt egy óra után, csak mert nem tetszik. Pool viszont pont ezt tette, csak épp nem tanárral, hanem egy játékkal. Lehet, hogy nagyon különbözik a kettő, de az elv megegyezik. Quote:
Viszont hasonlítsuk össze a dolgokat: Te látsz egy hozzászólást, ami egy megadott információt hiányol: nyomsz egy lefelé ujjat. Én látok egy hozzászólást, ami egy megadott információt hiányol: beidézem. Szerintem elég objektívan írtam le a dolgot... így ránézve melyik tűnik ideálisabb megoldásnak? Nekem az utóbbi. Szóval miről is beszélünk? Quote:
Összegezve a dolgot: - Pofátlan valaki, hogyha egy hiányolt információt megoszt Veled. - Nagyképű azért, mert többre tart egy saját alkotást, és a köré gyűlt 100 fős társaságot 1 embernél. - Miután egy ember leszaroz lényegében valamit, amit az enyém, és azt megvédem, akkor felvágok vele szerinted. Quote:
És tegyük tisztába akkor helyből még egy dolgot: Vityu nem kifakadt, hanem egyenesen leszólt azért, mert beidéztem neki egy részt egy kezdőpostból, amit nem olvasott el rendesen. És igen, valóban egész jól megvoltunk. Ezért is vagyok tele kérdőjelekkel: ha pont ugyan ezt a két ponttal való beidézést megcsináltam volna 1-2 éve, akkor még meg is köszöni. De biztos én változtam... Quote:
Quote:
Quote:
Szóval maradjunk annyiban skacok, hogy Vityu, Neked az szól, hogy a segítség témában lévő hozzászólásom egyáltalán nem ellened szólt, és nem kell felkapni a vizet. - Amennyiben a Poolal elkezdett részét folytatod az egésznek, semmi reakciót nem fogsz rá kapni az ég világon. Kérlek próbáld meg kettéválasztani az irományaimat, és arra reagálni, ami Neked szól. A másik részét hagyd meg Poolnak, had folytassa azt a nagyon is fontos, és érvekkel elhalmozott hozzászólás sorozatát, amit eddig is írt. Pool, Neked az szól, hogy jó lenne, hogyha olyanról nem fröcsögnél, amiről abszolút semmi fogalmad nincsen. |
All times are GMT +1. The time now is 12:02. |