![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arról nem is beszélve, hogy semmivel se jut előrébb ha dudál, mint az állat. Sok a paraszt taxis, de szerencsére nem mind az, találkoztam jó példákkal is. Kutyinak igaza van, az ilyen barmokat nevelni kell és erre ez a módszer a legmegfelelőbb. Véleményem szerint, Te vagy Taxis vagy (az ismertebb fajtából), vagy jogsid sincs, azért mersz ilyeneket beírni... vicc... |
Quote:
Egy kissé átestél ló túloldalára. |
Quote:
Otthon a gyereket, a kutyát a macskát max. A közút veszélyesüzem, nem csak attól maradhatsz ott mert te hibáztál. Egy felhúzott idegbeteg a volán mögött közveszélyes. Épp ezért igazából nem csak a gyorshajtók veszélyesek hanem azok is akik pl a belsősávban 30-al tépnek mikor mehetnének 50-el is. Aki mögötte megy és ilyen idegesebb típus olyan manőverekbe kezdhet hogy más is ott marad. Másrészről meg is szívhatod mert lehet elég kerül és visszanevel, s az még a jobbik eset. Aki idegbeteg hagyom had menjen, aki szemmel láthatóan nem tud vezetni, azt meg próbálom elkerülni. |
Quote:
Hiába van meg az előitéletem a taxisokról, attól még nem alanyi jogon kapták a szivatást... |
új irodába költöztünk :S eddig csak a csapat (8fő) ültünk egy irodába, most nagy irodba vagyunk tele managerekkel :S délelőttösbe élmény lesz az unatkozás :( csak dugiba lehet majd netezni ....
szerencsére laptopom is van és mérőszobába meg csak nekünk van bejárásunk :P |
Quote:
Sajnálom, hogy mostanában már csak ez telik tőled. Mások kijavítása, meg a gombok nyomkodása. Persze jogosan kaptam, mert előtte pont leminősítettem merengő hozzászólását, mert látszólag pont azt nem olvasta el, amiben a hibát kell keresni elsőre. De attól még igazán visszatérhetnél olyannak, amilyen régen voltál. |
All times are GMT +1. The time now is 22:20. |