![]() |
Az ügyvéd a kórházban halálos betegen lapozza a Bibliát.
- Maga meg mit csinál? - kérdezi az orvosa. - Joghézagot keresek... |
- Hogy hívják a téli garden party-t?
- Disznóvágás... |
Jézus, Mózes és Chuck Norris állnak a Jordán folyó partján. Elindul Chuck Norris, a vízen járva átkel a folyón. Utána Jézus is eléri a túlpartot, majd Mózes is megpróbál átkelni, azonban amint rálép a vízre, elsüllyed és belefullad a folyóba.
Jézus megkérdi Chuck Norristól: - Te, nem kellett volna elmondani neki, hogy hol vannak a cölöpök? Mire Chuck Norris: - Miféle cölöpök? |
Minek a rövidítése a HELP?
- Hozz Egy Liter Pálinkát! |
Szereted, ha simogatnak?
Szereted, ha megérintenek? Szereted, ha fogdosnak? Szereted, ha felizgatnak? Szereted érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg a fülednél vagy az arcodba? Szeretsz új pozíciókat kipróbálni? Mikor hidegen felülsz rá, majd forrón és teljesen leizzadva végzed? Velünk a fantáziád megvalósulhat, életre kel, próbálj ki minket!! BKV! :] |
2012. JANUÁR 11., SZERDA - ÁGOTA, VAZUL ÉS ÓLMOS NAPJA VAN
Ez az iPad-szentelések világnapja. - 2000-ben ezen a napon találták meg a Y2K-pánik utolsó megijedtjét Japánban. - 80 éve vezette be a modern altatásba a kalapácsot Alexandr Jerbakov szovjet orvos. A nap bölcsessége: "Sohasem mondtam ezt a mondatot." - Matolcsy György, miniszter |
-Pistike, ne reppelj!
-Yo. |
- Anyu! A buszon apa rám szólt, hogy adjam át a helyem egy néninek!
- Nagyon helyes kisfiam, ilyen udvariasnak kell lenni mindig!! - De anyu! Én apu ölében ültem.. |
Csőnadrág: 5000 Ft.
Hajfesték: 1500 Ft Rózsaszín V alakú póló: 8000 Ft Az érzés amikor anyád megtudja, hogy buzi vagy, felbecsülhetetlen! |
-Where are you from?
-Budapest. -Bucharest? -No, no. Budapest! Chain Bridge, Heroes' Square, Sziget Festival... -Ah, Viktor Orban? ... -No, no, no..... Bucharest. |
All times are GMT +1. The time now is 16:13. |