![]() |
Quote:
Lakótársammal beszélgettem sokat arról, hogy milyen tanárai voltak gimiben és általános iskolában - olyan szinten nevelték bele, hogy hülye, hogy kukásnak akart még menni általános iskolás korában, amikor gimibe járt, csak szimplán fúrták amikor versenyekre szeretett volna menni. Azt meg sem merem említeni, hogy egyik intézményben sem derült ki, hogy diszlexiás és diszgráfiás. 12 év alatt!! Általában én is védeni szoktam a tanárokat, de vannak kritikán aluliak is. |
Quote:
|
Quote:
Most hogy már talán elég nagy vagyok és diplomám is van nem is egy ugyanígy érzem, sőt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy jó tanács.: egy dudáló idegesítő vadbarmot semmivel sem tudsz jobban idegelni, mint hogy a lehető leglassabban indulsz el... neked ezért még a vizsgán sem szólhatnak be (ha nem égeted le a kuplungot), viszont a tükröt nézve maga a mennyország. nem egy Taxisssal csináltam ezt meg 2-es alapjáraton közlekedve, öröm volt számlálni az ereket a homlokán. |
Quote:
De attól én is hülyét kapok mikor a város egyik lámpa sorában a 8mp-es zöldnél átcsorog a következőhöz mert hogy ott úgy is pirosat kap azzal nem törődve, hogy mögötte vagy 5-en ragadnak be. Mondjuk arra sem dudálok rá hisz vészhelyzet nincs, max már a gyerek is kiabál az üléséből hogy "Menjééél Mááár!" :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:42. |