![]() |
- Vádlott, maga nyiltan homoszexuálisnak vallja magát, de ezt az apácát
mégis megerőszakolta! Mit tud ehhez hozzátoldani? - Hátulról úgy nézett ki, mint Zorro. |
Két fickó beszélget:
- Neked is volt már olyan, hogy bennmaradt a koton dugás után? - Persze. - És mit csináltál? - Semmit. Simán kifostam. |
Suliban:
- Sziasztok gyerekek! Holnap be fog jönni egy tanfelügyelő bácsi és kérdezni fog tőletek egy pár kérdést. Most szúrópróbát teszek veletek. Pistike! Neked mi a kedvenc állatod? - Kutya! - Miért? ... ... - Mert szép nagy a füle! - És miért olyan szép nagy? - Mert Darlingot eszik! - Ügyes! És neked Juliska? Mi a kedvenc állatod? - Cica! - Miért? - Mert szép fényes szőre van! - Miért fényes a szőre? - Mert mindig kikefélem! - Ügyes! És neked mi a kedvenc állatod, Móricka? - Lepényhal! - Miért? - Mert olyan szép lapos! - És mitől olyan lapos? - Mert megdugta a bálna! - Ejnye Móricka! Nem szabad ilyet mondani! Találj ki valami mást. Másnap reggel. - Sziasztok gyerekek! Én vagyok a tanfelügyelő bácsi és most kérdezek tőletek pár kérdést. A tanbá addig kérdezi a gyerekeket, míg Mórickára nem kerül a sor. A tanárnő tiszta ideg. - És neked, Móricka, mi a kedvenc állatod? - A béka! A tannő szívéről leesett a kő. - És miért szereted a békát? - Mert olyan szép nagy gülü szeme van! - És miért van olyan szép nagy gülü szeme? - Mert látta, ahogy a bálna megdugta a lepényhalat! |
Nem tudom ki ez, de elég nagy gyökér lehet:
http://www.facebook.com/profile.php?=45176895 (Még mielőtt nekem estek, mindenkinek a saját profilját jeleníti meg.) |
Quote:
|
Nem értem mi ez...
|
A kamion beszorul a híd alá. Kiszáll a sofőr, nézi mit tehetne. Arra megy a rendőr és gúnyosan megkérdi:
- Beszorultunk, beszorultunk? Mire a sofőr: - Nem b@zdmeg, hidat szállítok! |
- Hogy avatják fel a pezsgőgyárat?
- ??? - Hozzávágnak egy hajót. |
A részeg a villanyoszlopot rázza:
- Engedjenek be! Odalép a rendőr, megkérdi: - Mit csinál itt, jóember? Be akar menni? - Hát persze, de nem engednek be! Felnéz a rendőr: - Pedig itthon vannak, ég náluk a villany! |
"a klimax az amikor a gólyát aki a gyereket hozza, lelövi egy részeg vadász"
|
All times are GMT +1. The time now is 18:19. |