![]() |
Azt hittem csak Pest ilyen. :)
Ma én is kaptam dudálást, szintén lámpánál... :) Rakoncátlankodik a váltóm, és mivel robotváltó, kívülről nem látszik, hogy mit szenvedek éppen. Annyi látszik, hogy a motor jár, simán mehetnék, e helyett ott állok a zöld lápánál... :D Bár ez most kis utcában nem volt vészes. Múltkor belvárosban az Astoriánál cikibb volt... :) |
Quote:
ilyen robotváltósod van? |
Quote:
|
Quote:
Múltkor Goldy kocsiját vezettem, nem tudom mennyire sínylette meg... :D Elszoktam én már a manuális váltóktól nagyon, a robotváltók issssssszonyatosan kényelmesek! :) |
Hmm. Én nem rég végeztem a jogsival, de úgy emlékszem, soha nem dudáltak rám.
Szerintem embere válogatja. Mindenhol vannak barmok. Viszont észrevehetően kevesebben előznek, amióta nincs ott a T betű a fejem felett. :) Pedig kb. ugyan úgy megyek. |
Quote:
Hiába tépsz Trabival 70-nel városban, meg fognak előzni... :) |
Quote:
jelentem a váltójával semmi gond.:) |
Quote:
|
Quote:
Az akkor volt :) |
Jobban elkedvtelenít az, hogy emelt matekos csoportban egy tanítani nem tudó tanár fog idén, negyedikben is tanítani, mint az egész iskola. Nem hiszem el egyszerűen. A harmadikos anyagnak nem értünk a végére, pedig elvileg emelt szinten akarunk majd érettségizni a 16!-ból 4-5en. Az is felidegesít, hogy a csoport fele nem is lenne odavaló, mert egyszerűen nincs meg hozzá a motiváltsága, elszántsága. NEM HISZEM EL! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:09. |