![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Erre már tényleg nem tudok mit mondani... |
Quote:
|
Győrött jártunk családommal, így úgy gondoltuk, meglátogatjuk Édesanyám keresztapuját. Mivel nem vagyunk kapcsolatban a rokonaival, nem tudtuk, még kórházban van-e, vagy már újra az Otthonban tölti mindennapjait, így először Győrújbarát felé vettük utunkat a Szent Anna Otthonba.
Ott azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kórházban van, ötödik emelet, sebészet, septikus. Irány a kórház, ott az ötödik emeleten a megfelelő osztály. A kedves, és cseppet sem bunkó nővér azt mondta, nincs ilyen betegük, próbáljuk meg a hatodik emeleten vagy a második.. Második emeleten a már kedves nővérkék sajnálkozva közölték, náluk Mészáros Tibor biza nem járt, menjünk az ötödikre, vagy a hatodikra. Hatodikon, a kézsebészetről is elhajtottak, menjünk ide, menjünk oda, vagy ha ott sem találjuk, akkor a betegfelvételen kérdezzük meg. Így is tettünk, ahol az asszisztens az ötödik emeletre, a sebészetre irányított minket. Gondoltuk miért, még egy próbát megér.. A korábban is bunkó nővér most még inkább kikelt magából, hogy képzeljük, hogy rajta keressük a kedves rokont... Tehát nincs meg a rokon, azt sem tudjuk, él-e vagy hal.. Amikor szerettem volna a kórház igazgatójával beszélni, csak annyi választ kaptam, nem lehetséges - panaszt tenni sehol nem lehet. Magyar valóság... |
Undorító a magyar autós mentalitás. Most csinálom a jogosítványt, és ma vezettem harmadszor forgalomba. Az elindulás nem megy még úgy, mint annak, aki 5-10 éve vezet, de ez egyértelmű. 2-3mp-cel lassabb vagyok, mint azt elvárják, és a mögöttem állók rendszeresen dudálnak. Ott van a fejem felett egy rohadt T betű... De ők biztos már az anyjukból is kocsival álltak ki...
|
Quote:
|
Quote:
|
Gondolom Debrecenben.
Vityu, mostanában elég gyakran járok Debrecenben, minden héten. De az utolsó 5-6 évben havonta egyszer minimum. Én mondom, hogy a debreceni autós kultúra egész normális. Legalábbis nincs eddig rossz tapasztalatom. A nyíregyházi elfogadható. Miskolc az katasztrofális, na ott aztán nyomják a dudát ezerrel. Pest ettől is rosszabb. Na de, gyertek el ide és a szátok tátva marad. Itt tiszta nem normális barmok vezetnek. Mindenki megy összevissza, de az érdekes az, hogy mégis kevés a baleset hála Istennek. |
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |