![]() |
Ketten vagytok? Hát ez nem lett 5 pontos... :( De még 4 se. :(
|
Quote:
|
A (#1000000) [párbaj]
Föld: 213 hektár Katona: 55 Népesség: 7.439 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 23% Támadó: 0 Pénz: 3.626.135 Íjász: 1.798 Étel: 10.359 bála Lovas: 0 Rúna: 1.417 rúna Elit: 0 Morál: 95 % Varázsló: 1.716 Katonai morál: 95 % Tolvaj: 225 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Gazdálkodó Hírnév: 21 Érték: 11.003 Helyezés: 1 / 3 2010-07-04 12:50:43 nah, a 2 pontot is megbecsülöm :) Grat Bob, hogy végigmaradtál Te is... |
Na látom jó párbaj volt :)
Javasolnék én is időpontot a következőre. Hétköznap: Kedd, Csütörtök : 12:00-17:00 Szerdán 10:00-15:00 Hétvége : 10:00, és 20:00 között bármikor jó egyelőre! |
Eredmény: http://hodito.hu/parbaj/1272.html
|
Quote:
Nekem jó a szerdai, a kedd-csütörtök meg úgy, ha szintén 10kor kezdődik... hétvégén meg nem leszek itthon, szal oda nem szólok semmit... |
Quote:
10 órási párbajról képes vagyok lemaradni, de ha minden álmod a 10 órás kezdés, akkor legyen. Csak jöjjön még néhány ember :) |
Quote:
Az viszont jó lenne, ha legkésőbb holnapra kiderülne, hogy kedd/szerda/csütörtök a párbaj napja |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
A mostani párbajjal Pool megelőzte Bobot. |
Jöhetnek továbbra is az időpontigények. Hétköznapi és hétvégi időpontok is!
|
Quote:
egyelőre :) |
Quote:
|
B (#1000001) [párbaj]
Föld: 187 hektár Katona: 0 Népesség: 1.503 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 100% (-1.047) Támadó: 972 Pénz: 1.067.302 Íjász: 250 Étel: 565 bála Lovas: 3.003 Rúna: 9.692 rúna Elit: 0 Morál: 93 % Varázsló: 1.528 Katonai morál: 92 % Tolvaj: 50 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Gazdálkodó Hírnév: 322 Érték: 8.715 Helyezés: 2 / 3 A végét elrontottam, így nem tudtam másodjára támadni, azt elment még majdnem 500 varim is :) Elfogyott a kaja, igaz az első bukás után már nem figyeltem én se annyira :) |
Quote:
:):):):):) |
Quote:
|
Quote:
|
Időpontigények:
Szerda 10-től 17 órai befejezéssel... Csütörtök 8-tól 17 órai zárással... A csütörtöki nap lenne a jobb, ha még ezen belül is lehetne választani...;) A hétvége nem jó... |
Nekem eddig csak az a biztos, hogy ne legyen holnap holnapután.
Többi időpont megfelel mind. |
Senki másnak időpontigénye?
|
Quote:
Ilyenkor? :) |
Quote:
H,Cs,P: 18 után. Szo,V: nem jó |
Quote:
|
Egyre nehezebb a többségnek megfelelő időpontot találni... Az eddig igények alapján 3 embernek jó a csütörtök déli kezdés, a többi javasolt időpontra mindre csak 2-2 embert tudtam hozzápárosítani...
No majd ahogy csökken a párbaj ideje, talán ismét egyre egyszerűbb lesz... :) A következő párbaj tehát csütörtökön 12 órakor kezdődik. A hétvégi párbaj ideje még nincs eldöntve, arra még igények is jöhetnek. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Akkor 100%, hogy tudnék menni... |
Sajnos Remy, akkor érek rá...:)
|
Quote:
Nyilvan nem veletlen lett ugy kiirva, ahogy, 1 ember miatt ketlem, hogy at lesz teve. :) |
Quote:
Az időpontoknál csak azt írhatom, amikor tudok lenni, nem azt, ami másnak jó... Mivel az én időm jó lett volna mindenki másnak, ezért kissé furcsálottam, hogy déltől lesz... De mindegy, legfeljebb nem megyek, ennyi... |
Csütörtök délben párbaj!
|
Holnap délben párbaj!
|
Nem késő ám még csatlakozni új embereknek sem! Most még akár a topba is juthatsz!
|
Mégegy emlékeztető, hogy holnap délben párbaj!
|
Kevesebb mint 2 óra a párbajig!
|
Fél óra a párbajig!
|
Elindult... Sok sikert mindenkinek! :)
|
Egész jó volt igy jáccani, dél 03kor a gépem leállt, 18-ig nem töltött a vindóz, aztán fél 2-kor el kellett mennem, jött a sóder, nem 9kor, ahogy ígérték fél3kor értem haza...
ezé akartam 10-től :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ha kell az összes gömböt bemásolom rólad, de te olyan szépen itt ültél 5 órát, mint én :P |
Quote:
Most meg Te hülyítesz engem D-ből :) De ettől függetlenül gratulálok a győzelmedhez... |
| All times are GMT +1. The time now is 13:31. |