![]() |
Jean-Michel Jarre: Oxygene :D
|
Bob Marley - Get Up Stand Up
|
Quote:
Bob Marley - Legalize It |
Tom Jones - Sexbomb:p
|
LGT - Valaki mondja meg
... Valaki mondja meg, hogyan kell élni, Apám azt mondta, ne bánts mást, Valaki látta, hogy bántottalak már, Valaki látta, hogy bántottál. Valaki mondja meg, miért vagyunk itt, Anyám azt mondta, hogy boldog légy, De anyám azt nem mondta, mért nem e földön, (közösen) Anyám nem mondta, mondd, miért. (közösen) ... |
ghymes-két szaxis
|
Bikini-Közeli helyeken:) :)
|
Katatonia - 12
|
vanessa carlton - thousand miles...ez a csengőhangom is :)
|
Kormorán - Add nekem
csak egy kis idézet, sztem nagyon jó szám: "Ahol a végtelen Földre letérdel a Nap - ott megtalálod a vágyaidat - Ott kévékbe rakják az Ég melegét: ott jó, ami jó - ott szép, ami szép." |
Katatonia - The Itch
Ensiferum - One more magic potion |
Varga Miklós - Európa :)
|
Europe - The Final Countdown :D:D
|
Quote:
Addig John Bon Jovi - Thank You For Loving Me |
Quote:
Lgt vígszinház - ringasd el magad |
Pokolgép: Mégegyszer
http://www.youtube.com/watch?v=-qNnHoSPDNs Ossian: Éjféli lány http://www.youtube.com/watch?v=hV5mJTOD-Lc |
|
Quote:
Quote:
|
System of a Down - Stealing Society
(kell ennél több? :D:D) |
Ossian - Jusson eszébe
Utánna Echo of dalriada - Népdal :) |
Quote:
|
Quote:
|
ákos - Angyali szerető
Mikor a szárnyam helyét Megtapogattam, Újra hinni kezdtem Ó, az angyalokban. És most itt van az idő, Te angyali szerető, Repülni hív, csábít a levegő, A jéghideg levegő. Csak Te meg én, A szakadék peremén, Dúdolj egy dalt, ez az utolsó perc! Ha nem láttál még, Most majd rám ismersz. A napfény szárnyadra hull Mozdulatlanul, /Angyali szerető/. A napfény szárnyadra hull, /Simogat a levegő/, Mozdulatlanul. /Szinte fáj/! Körkörös repülés, Vagy körkörös zuhanás? Kell, hogy érts, kell, hogy láss. Jeleket látsz, ahol nincsenek jelek, Ha zuhanni kezdesz, Én megfogom a kezed. /Angyali szerető/, A napfény szárnyadra hull /Simogat a levegő/ Mozdulatlanul, /Angyali szerető/. A napfény szárnyadra hull, /Simogat a levegő/, Mozdulatlanul. /Szinte fáj/! Körkörös repülés, Vagy körkörös zuhanás? Kell, hogy érts, kell, hogy láss. Jeleket látsz, ahol nincsenek jelek, Ha zuhanni kezdesz, Én megfogom a kezed. Szakadék fölött mozdulatlan lebegő, Kitárt szárnyú angyali szerető, Jó lesz, ha figyelsz, jó lesz, he érted, Én itt vagyok veled, és szeretlek téged. Én szeretlek Téged! Én szeretlek Téged! http://www.youtube.com/watch?v=TZdsx...elated&search= |
Quote:
Cassandra! Rossz belegondolni, hogy mennyit kellett gépelned:D (grat hozzá és kitartás:p:p:):)) Egászséges fejbőr - Attila |
Quote:
|
Quote:
Guns N' Roses - Don't Cry |
Quote:
Ossian - Emberek voltunk |
Quote:
Viszont én szeretem leírni, ahogy szeretem meghallgatni ezért többször, plusz, nem kicsit "beleélem" magam abba, amit leírok. Vegyük úgy, mint egy vallomás, csak más szavaival élve.:) Evanescence - The Only One |
Quote:
Lord - Ellopott ünnepek "Mondd, miért lehet, hogy vesznek az ünnepek, hogy gyenge a szó, s oly kevés az emberi tett! " - ezt én írtam a saját kezemmel:P |
Linkin Park - Krwlng (Mike Shinoda, Aaron Lewis)
|
Bocs, hogy írogatok így sorba, úgy h senki nem kért rá, de most ilyen hangulatom van :D:D:D
Edda - Érzés |
Guns N' Roses - Knockin' on Heaven's Door -> Don't Cry (újfent.:) )
|
Heti Hetes (mert ugye most azt hallgatom:))
|
Ezzzzz kéééssssz: Dolák-Saly - Mikulásdal :D:D:D
A mikulás aranyos közvetlen Adogat csokikat önzetlen A gyerekek azért is éljenzik Mert a Mikulás sohase vérengzik Sohasem iszogat gyermekvért Mer' csemeték szülei megvernék Babahúscafatot nem rágcsál Csecsemőbefőttbe nem vájkál A mikluás kedves és jó Nem bánt és sosem tahó Ha valaki megrúgná ő vissza nem adná Azért mert illemtudó ... ... ... bocs |
Ágnes Vanilla-Ígéret :)
|
Mára az utolsó:
L'art pour l'art : Altatódal Leszállt az est, szünet van az égen, Kisgyermekem, aludjál már régen. Az udvaron a ló se nyihaházik, A svábbogár lábujjhegyen mászik. A kismadár nem csipog a fákon, Hogy tégedet elnyomjon az álom. Aludjál, aludjál, ne ébredj föl, aludjál! Maradjál, maradjál, ne keljé' föl, maradjál! Ne sírjál, ne sírjál, fáradjál el, ne sírjá'! Aludjál, aludjál, legyél álmos, aludjál! Nyugodjál meg, alszik a kísértet, Nem jön ma már a zsákos ember érted. A föld alatt csicsikál a zombi, A lábadat nem fogja megfogni. Kicsiny babám, szundikáljál kérlek, Mer' hogyha nem, mindegyik fölébred. Aludjál, aludjál, ne ébredj föl, aludjál! Maradjál, maradjál, ne keljé' föl, maradjál! Ne sírjál, ne sírjál, fáradjál el, ne sírjá'! Aludjál, aludjál, legyél álmos, aludjál! Aludjál! Maradjál! Ne sírjál! |
Quote:
Ossian : Ballada a senki fiáról "... biztosan remélem, hogy egy nap nékem minden sikerül..." |
egy kis reggeli zene :)
Cozombolis - A zenétől felforr a vérem |
Quote:
Ossian : Ballada a senki fiáról |
Limbonic Art - Deathtrip To A Mirage Asylum
|
All times are GMT +1. The time now is 06:16. |