![]() |
Quote:
Remélem a béta üzemmód alatt nem okoz gondot, hogy kipróbáltam, hogy hogyan lehet felrakni kérést! :) |
Quote:
|
Én is kérem a linket
|
Sajnos sok időm még nem volt nézelődni, de első körben a trollok jutottak eszembe, nem fogják vicces kedvű emberek teleszemetelni az oldalt? Bár erre gondoltatok, nem? :)
|
Quote:
|
Quote:
Trollok elleni első szabály: "don't feed the troll" - Itt pedig elvileg senki sem fog velük foglalkozni, mert senkinek sem éri meg, így aztán kénytelenek lesznek továbbállni. Ha meg annyira vicces dolgokat írnak - abból még jó reklámot is lehet csinálni :) |
Quote:
Te azért nem vetted észre, mert azt már nem a többi között, hanem a saját kérések menüben kell keresni ;) |
Quote:
küldd el nekem is :) |
Köszönöm Mahmúd Abbász!!!
Köszönöm Oroszország!!! |
Quote:
Egyelőre főleg eladókat gyűjtünk, de ettől független nem harapok lájkolásért és regisztrációért sem :p A honlapról röviden: Kéréseket lehet leadni, privát és csoportos formában: ha majd lesz elég eladónk, akkor abban bízunk, hogy privát kérésekre sokkal személyesebben tudnak ajánlatot tenni, mint amikkel az interneten lehet találkozni (illetve sokkal nagyobb számban is, mint ha csak 1-1 boltot élőben néznél meg). Csoportos kéréseknél pedig egyértelmű: amilyen dolog több embert érdekel, jó eséllyel olcsóbban fogják "flottakedvezménnyel" ajánlani. Bővebben az oldalon: Unimarket.hu Csak egy példa: "a benzint olcsóbban" kérés lehet viccesen és komolytalanul hangzik, de - mivel pl van összeköttetésünk - azt hallottam, hogy meg lehet oldani, csak valami tényleg jó nagy tömeg kell hozzá ;) Egyébként kíváncsi lennék a véleményetekre - nem a politikailag korrektre -, ugyanis nekünk fontos, hogy valamilyen formában majd át tudjuk adni nagyobb tömegnek is az általunk gondolt hasznosságát. Köszi! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Ja, valami ilyesmi lenne: notebook kialakítású asztali számítógép :) ) |
Quote:
Legyen időd :p Őszinte leszek, még most nem a gyorsaság lesz az erénye, de ha valaki a közeljövőben akar vásárolni valamit, esetleg főleg "flottakedvezménnyel" más vásárlókkal csoportosulva, akkor érdemes feltenni ajánlatkérést. Annál inkább, mert mi az elején főleg a kérések alapján tudunk eladókat toborozni. Mert ha azt mondom egy eladónak, hogy "jó lesz, mert majd lesznek kérések" az nem nagyon érdekli ahhoz képest, hogy "nézd itt arra várnak, hogy belépj és ajánlj már valami jót" :D |
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm, igyekszünk hozni is rá ajánlatokat rövidesen. Később aztán már ez sokkal gördülékenyebben fog menni remélhetőleg :)
Hosszú út áll még előttünk, mivel a vevők és eladók felé is bizonyítanunk kell, hogy van értelme a dolognak. Márpedig ha el tudjuk érni azt, amit elképzeltünk, akkor lesz. |
Quote:
|
Quote:
Kaptam egy ajánlatot, de nem szimpatikus. Már egy ideje nézegetem ezeket a vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatókat, de ezt a fajtát, amit ajánlott, ilyen drágán még nem láttam. Ja, és 5000 Ft-ot írtam árnak, és ebbe benne volt az akku, meg a házhozszállítás. Vagy legalább a kettő közül az egyik benne lenne, de nincs. Hsz+ 1000, akku nélkül. Volt egy hely, ahonnan meg akartam rendelni, onnan 4700 lett volna + akku, de elfogyott raktárról, úgyhogy gondoltam megkérdezem itt, de sajnos még kell több eladói partner a versenyhez. Minősíteni lehet egy ajánlatot? |
Von, lehet háztartási gépeket és bútorokat is keresni?
Mert akkor regélek... |
Quote:
Eddig még nem indult be nagyon, de lehet, hogy pont fognak ugrani rád jobbnál jobb ajánlatokkal! :) |
Quote:
Mondjuk szeretném, hogy beinduljon, mert nagyon jó lehet, ha eléri azt, amire hivatott. |
Gondolom, nekünk, mint keresőknek ez az oldal ingyenes, aki kínál, annak kell érte fizetni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hogy kapsz-e ajánlatot, az egy másik kérdés, valószínűleg rövid időn belül nem. De ez a mi oldalunkról úgy néz ki, hogy ha kérsz, mi ezzel fel tudunk keresni potenciális eladókat, akik ha csatlakoznak, ott lesznek már a következő kéréseknél is automatikusan, tehát egyre simábban és gyorsabban fog menni a dolog. Szóval bármit lehet kérni, egyelőre még olyan dolgokat éri meg, amik nem napokon belül kellenek - később már ez sem lesz gond szvsz. |
Quote:
Minősíteni azzal a tudsz egy ajánlatot, hogy nem fogadod el :) (vagy épp azzal, hogy elfogadod) |
Quote:
|
Quote:
Ha meg mégis összejön, az nagy császárság lenne :) |
|
Hol van ez?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
köszönet a világ legrendesebb Doktornőjének, aki túlsegített életem második vérvételén :) egész este nem aludtam mikor bementem remegtem, de ő annyira kedves volt velem végig.. :) nem fájt (bár így is szarul lettem) és túl vagyok rajta!! köszönöm :)
|
Quote:
Legalább így nézett ki? http://www.mon.hu/2009/12/news-20091...-thumbnail.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:07. |