![]() |
Quote:
Csokibá:))) Ez nagyontuti volt,sztem neméli tul,ahogy látom a felállásbol:)))) Négerek vs kukluxklán 5:1.:DD |
Jahhh és zöldet ért vna a kép,ha engedné a rendszer:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Pepa ,hogy tudott helyetted ződet adni? Megadtad neki a belépési engedélyt,vagy most nálatok van a srác?:p |
Quote:
Nincs nállunk,neki engedte biztos:)) |
Na ha már karácsony:
- Télapó, Télapó! Hozz nekem egy kistestvért! - kéri a kislány. - Jó, de előtte küldd el anyukádat! - válaszolja a Télapó. - Mondd, Télapó, miért takartad le a puttonyodat? - Anyád a Télapó! - mondta a púpos és továbbment... Karácsonykor a nagymama vízipisztolyt ajándékoz az unokájának. A lánya dühösen fordul a nagyihoz: - Anya, hogy vehettél neki ilyen ajándékot?! Már nem emlékszel, mennyire dühös voltál, amikor a vízipisztolyunkkal mindent összefröcsköltünk? A nagyi elmosolyodik: - Dehogynem, nagyon is... Két macska beszélget a háztetőn. - Te mit szeretnél karácsonyra? - Én? Egy, csomó gyereket. Egy kosárra való kiscicát. És te? - Én is boldog lennék hat-hét édes kiscicával. Ebben a pillanatban megszólal mögöttük egy hatalmas kandúr: - Szervusztok, lányok, megjött a Jézuska! Apuka leülteti a 12 éves fiát, és azt mondja neki: - Fiam, eljött az ideje, hogy elmeséljem neked, hogyan is születnek igazából a gyerekek! A fiú a fülére tapasztja a kezét, és felkiált: - Nem! Nem akarom tudni! - De miért? - kérdi az apja döbbenten. - Nézd, apa! Amikor 6 éves voltam, elárultad, hogy nem létezik a Télapó. Amikor 7 éves lettem, elárultad, hogy nem létezik a húsvéti nyuszi sem. Azt viszont már tényleg nem bírnám ki, ha most azt is elárulnád, hogy a gyerekcsináláshoz nem kell a lányokat megb...ni. Kellemes ünnepeket! :D:D:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
- Mit kap a cigány gyereke karácsonyra?
- A biciklidet! :D:D |
Sorakozó van a katonaságnál. Az őrmester egyszer csak felkiált:
- Ki mozog ott? - Uram, csak a Föld mozog - vágja rá az egyik lelkes kiskatona. - Ki mondta ezt? - Galilei. - Galilei közlegény, lépjen ki! - De hát ő a XVII. században mondta! - Nincs is nálunk 17 század... |
Megbízható
- Doktor úr, szokott ön inni? - Dehogy szoktam. - Akkor fogja meg ezt a konyakot, amíg felöltözöm. |
Akció
Egy piros lámpás ház kapujára ez van kiírva: "Spanyol módra: plusz 10% felár". Egy férfit érdekelni kezd a dolog, bemegy és spanyol módra kéri. Mikor vége az aktusnak, így szól a hölgyhöz: - És hol van itt a spanyol mód? Erre a nõ feláll, az egyik kezét a magasba emeli, a másikat pedig a csípõre teszi és felkiált: - Ollé! |
Egy jóképű, fiatal nőcsábász taxist egy csinos, fiatal lány int le a balatoni országúton:
- Kérem, vigyen el Balatonalmádiba! - Érdekes - válaszolja a taxis -, maga ezen a héten a harmadik terhes nő, akit Balatonzamárdiba viszek. - De én nem vagyok terhes - tiltakozik a lány. - De nem is vagyunk még Balatonalmádiban! |
Fiatal pár ücsörög a Balaton partján. Megszólal a fiú:
– Ó, csak lennék egy kicsit bátrabb! – Miért, akkor letepernél és megerőszakolnál? – kérdi izgatottan a lány. – Á, nem. A tilalom ellenére is mernék horgászni. Orvhorgász, kezében nagy vödör hallal összefut a halőrrel. - Kérem, ezek itt a saját halaim! Néha kijövök, megúsztatom őket, aztán egyetlen füttyszavamra mind visszaugrálnak a vödörbe. - Na persze. Mutassa! Fickó bedobálja a halakat a Balatonba, és vár, vár. - Mikor hívja már vissza a halakat? - Miféle halakat? |
A férj elutazik horgászni a Balatonra. A felesége élvezi a helyzetet és a férj barátjával "tölti az időt". Megcsörren a telefon, a nő rohan felvenni. Beszélgetes után visszajön, a férfi megkérdezi:
- Ki volt az? - A férjem. Azt mondta hogy veled horgászik, és hogy most fogtál egy hatalmas pontyot... |
Csúnya nő kifogja az aranyhalat. A hal közli, hogy hajlandó három kívánságát teljesíteni, ha visszadobja. Úgy is lett.
- Először is szeretnék egy luxus lakást! Megkapja. - Továbbá szeretném, ha 10.000.000. euró lenne a bankszámlámon! Ezt is megkapja. - Tudod halacska, mivel csúnya vagyok és soha nem volt sikerem a férfiaknál, utoljára azt szeretném, ha soha egyetlen férfi sem tudna nekem ellenállni! Így lett a csúnya nőből csapolt sör. |
Segítség a távolból
Egy öreg arab már 40 éve NewYork közelében lakik.Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge.A fia Párizsban tanul. Ír neki egy emailt a gondjáról: 'Kedves Fiam, Ahmed. Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni a kertet felásni. Szeretlek. Atyád.' Másnap az öreg arab emailt kap a fiától: 'Kedves Apám. Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a 'dolgot'. Én is szeretlek. Ahmed.' Másnap hajnali 4-kor jön az arabhoz a Hadsereg, az FBI, CIA, a Ranger-ek és Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet is, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Csalódottan távoznak. Másnap az öreg arab újra emailt kap a fiától: 'Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam tenni érted. Szeretlek. Ahmed.' |
"nem lehet elég korán kezdeni"
|
|
Két rendőr horgászik. Megszólal az egyik:
- Te, nincs még egy úszód ? - Miért ? - Mert az enyém elmerült. A rendőr elmegy egy sötét téli estén horgászni. Kimegy a jégre, léket vág, és elkezdi lógatni a csalit. Pár perc múlva egy öblös hangot hall: - Rendőr, te itt ma nem fogsz semmit sem ! Emberünk körülnéz, de nem lát senkit, pecázik tovább. 2 perc múlva: - Rendőr hagyd abba a horgászatot, itt nem fogsz halat! A rendőr ismét körülnéz, de senkit nem lát, horgászik tovább. 2 perc múlva vakító világosság lesz, újból dörgő hang: - Rendőr, itt nincs kapás !!! A rendőr megrémülve kérdezi: - Ó, Uram, te szólsz hozzám ? - Nem, én csak a jégpálya hangosbemondója vagyok !! |
Az őrmester kiáll az újoncok elé:
- Na ide figyeljenek! Van maguk között érettségizett? - Jelen, őrmester elvtárs! - szól valaki. - Na, ha maga olyan okos, akkor mondja meg, hogy hány fokon forr a víz! - Jelentem, száz fokon! - Maga marha! Kilencven! - De jelentem őrmester elvtárs, hogy száz fokon! - Ne pofázzon! Azt mondtam hogy kilencven! - Értettem, őrmester elvtárs! Másnap ismét eligazítás folyik. Az őrmester így szól: - Na hol van az az érettségizett? - Jelen, őrmester elvtárs! - Na ide figyeljen, magának volt igaza. A kilencven fok az a derékszög. |
A katona éjszakai őrségben áll. Egyszer csak zörgést hall:
- Állj, ki vagy? - Anyád a demizsonnal. - Anyám, állj! Demizson, tíz lépést előre! Egy katona megy hazafelé, és mikor egy sűrű, sötét erdőn halad át, elébe toppan egy ronda boszorkány, vállán egy bagollyal. - Na te katona! -szól a boszorka.- Tudom én, hogy mire vágysz! Ha kitalálod, mi ez itt a vállamon, akkor a tied leszek! A katonának nincs gusztusa a csúnya öregasszonyhoz, ezért így szól: - Az egy disznó! - Na jól van, határeset. Elfogadom! |
A katonaorvos megkérdezi a sorozásra jelentkező újoncot:
- Van valami komoly betegsége? - Igen, van. Rövidlátó vagyok. - És tudja ezt valamivel bizonyítani? - Igenis, kérem! Látja főorvos úr ott a falon azt a szöget? - Látom. - Na látja, én nem látom. - Lépjenek ki, akik szeretik a zenét! -üvölt az őrmester a felsorakozott katonáknak. Öten kilépnek a sorból. - Mit kell énekelni? - kérdi az egyik. - Semmit. Átviszik a tiszti klubba a zongorát. Egy újonc panaszkodik a haverjának: - Az őrmester hat napi fogdát sózott rám. - De miért? - Azt nem tudom, de azt tudom, hogy ebből négyet ezért a kérdésért kaptam. |
Az agresszív kismalac aranyhalat sütöget a parton. Arra megy a nyuszi:
– Kismalac, miért nem engedted vissza?! Teljesítette volna három kívánságod! – Teljesítette is!! |
proff9
Kisfiú sírva rohan ki az utcán álló rendőrhöz. A papám felakasztotta magát.
(mire a rendőr magára mutat) Engemet??? :) |
Quote:
|
Quote:
|
JELENSÉG
A sörivás nem nyújt élvezetet, nem esik jól és az inged eleje benedvesedik. A HIBA OKA 1, Nincs nyitva a szád ivás közben. 2, Nem az arcod megfelelő részéhez tartod a korsót. HIBAELHÁRÍTÁS Vegyél magadnak még egy korsóval és gyakorolj a tükör előtt, amíg az ivás technikája tökéletesedik. JELENSÉG A sörivás nem nyújt élvezetet, nem esik jól, a sör színtelen, átlátszó. A HIBA OKA Üres a korsód! HIBAELHÁRÍTÁS Vegyél magadnak még egy korsóval. JELENSÉG A lábad hideg és nedves. A HIBA OKA Rossz szögben tartod a korsót. HIBAELHÁRÍTÁS Fordítsd a korsót úgy, hogy a nyitott vége a mennyezet felé nézzen. JELENSÉG A lábad meleg és nedves. A HIBA OKA A hólyagod önállósította magát. HIBAELHÁRÍTÁS Keress egy kutyát és állj mellé. Kis idő múlva szidd le a kutya gazdáját és kártérítésként kérj egy korsó sört. JELENSÉG A bárpult homályos. A HIBA OKA Üres korsó fenekén nézel keresztül. HIBAELHÁRÍTÁS Vegyél még egy korsó sört. JELENSÉG A bárpult elindult. A HIBA OKA Éppen kidobnak. HIBAELHÁRÍTÁS Ellenőrizd, hogy egy másik kocsmába vittek-e. Ha nem, panaszkodj, hogy elraboltak! JELENSÉG Ébredéskor az ágyad kemény, hideg és nedves. Nem látod a szobád falait és a mennyezetet. A HIBA OKA A csatornában töltötted az éjszakát. HIBAELHÁRÍTÁS Nézd meg az órát, kinyitott-e már a kocsma. Ha nem, feküdj vissza nyugodtan. JELENSÉG A szemben lévő fal a plafonra emlékeztet. A HIBA OKA Hanyatt estél. HIBAELHÁRÍTÁS Ha a korsó még tele van, idd ki. Ha üres, keress valakit aki felsegít és a söntéspulthoz kötöz. JELENSÉG Minden elhomályosult. A HIBA OKA Hasra estél. HIBAELHÁRÍTÁS Ha a korsó még tele van, idd ki. Ha üres, keress valakit aki felsegít és a söntéspulthoz kötöz. JELENSÉG A környezet nagyon díszes, értékesnek tűnik, de a kiszolgálás nagyon lassú. A HIBA OKA Egy régiségboltban vagy. HIBAELHÁRÍTÁS Menj vissza a szomszédos kocsmába. JELENSÉG A húspástétom teteje nagyon kemény. A HIBA OKA A kocsmáros kedvenc teknőcét eszed éppen. HIBAELHÁRÍTÁS Kérd meg, hogy ne verjen meg (mármint a kocsmáros). JELENSÉG Hirtelen észreveszed, hogy még egy korsóra futja a pénzedből. A HIBA OKA A kezed a melletted ülő zsebében van. HIBAELHÁRÍTÁS Vegyél neki egy korsó sört és mondd azt, hogy a következőt ő fizeti. JELENSÉG Minden elsötétedik. A HIBA OKA Záróra van. HIBAELHÁRÍTÁS PÁNIK!!! |
Amatőr horgász
Az amatőr horgászt megkérdik, fogott-e már életében valamit. Így felel: - Még nem, de ennek a tónak az összes halát úgy megszelídítettem már, hogy mind a horgomról esznek. |
http://youtube.com/watch?v=aUgcFiLA0_o
lol. lejtő és jég nem a legjobb párositás az autósoknak...(főleg az USA-ban:D) |
Régi de jó
|
Ha a lakodalomban a menyasszony anyja az örömanya, a menyasszony apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
|
- Itt volt a barátod, kislányom?
- Igen. - Megkínáltad egy kis üdítővel? - Igen, meg. - És kétszersülttel? - Nem, háromszor. |
szerencsétlen disznó
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy zöld disznó. Ez a zöld disznó egy nap kint legelészett a zöld mezőn. Arra ment a farkas, de nem ette meg, mert nem vette észre. Arra ment a tehén, és megette, mert nem vette észre...
|
Itt egy jó favicc_:D
- Halló, 333-333? - Igen. - Akkor kérem hívjon orvost, beszorult az ujjam a tárcsába. |
|
A Feng-Shui szerint a munkahelyünkön soha ne üljünk az ablakkal szemben.
Traktoros vagyok, most akkor mi a lószart csináljak? |
Az egyetemista hazamegy. Az anyja köszönti, majd egy félkész kacsát emel fel az asztalról:
- Mit főzzek ebből fiam? - Pálinkát.... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:22. |