![]() |
Quote:
2008-01-xx 20:44:33 Helyezés: xxx Érték: xxxx hali szövibe lépnél??? nem sietsz? itt a hejed!!!! pedig a "hely" nem is annyira bonyolult szó... kiborító... :( |
Quote:
|
2008-01-26 20:59:26
Helyezés:xxxx Érték: xxxxx (azért szedtem ki, mert ehhez mindegy...) KI MIT KERES ÉN SZÖVIT ÉS TI szavak hosszú egymásutánaban. KI MIT KERES? ÉN SZÖVIT! ÉS TI? Így mindjárt másabb a dolog! :D |
Quote:
|
Quote:
|
lehet, hogy nem, ezen én is sokat gndolkodtam... :rolleyes:
|
2008-01-25 15:40:31
Helyezés: xxx Érték: xxxxx Szovimbe-n van ket uress hely -2kor tavolsag 3 -toli vari hadis barmejik -ne legy kezdo ha mar pedig az vagy segitunk - "2kor tavolsag 3" ezt bevallom, nem tudom értelmezni...:D "barmejik" itt már kezdtem tényleg feladni... az utolsó előtti (az utolsó ugyebár nem információ:D) meg szintén az alig értelmezhető kategóriában van :D |
2008-01-25 18:50:40
Helyezés: xxxx Érték: 17484 Egy extra erős hadi orit keresünk negyediknek. 7-8e elit alatt ne lécci'... Mondjuk lehet nem hülyeség, de én nagyon keveslem ezt az elitszámot egy extra erős hadinak...mondjuk biztos nagyobb értéken léptem ide, de akkor is 16k elittel... Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Sziasztok! Szem keresi,ügyes,aktív,markos kezeit,és erős léptekkel bíró lábait. Természetesen a környékről...Vip jó ha van,aktivitás alap! Elhalálozott lábak kizárva! Jó játékot mindenkinek! ez viszont igaz gyöngyszem! :D |
Quote:
a 7-8k elit 1ebkent az annyira nem is veszes. 8000 elit az 143 barakk, ami 38,7%. ha most ez tamadobarakk es van melle csak ugy 5-6% ij is meg 1 kis ures hely a kepzesre, az mar igenis jo hadis sztem. nem extra, de ennyi hekin siman elmegy. |
Quote:
|
nnnnn (#nnnnnnn)
2008-01-25 15:29:38 Helyezés:222222222 Érték: 2222222 Látjátok feleim, mik vogymuk: vérferedőben lubitzkoló hartzosok vogymuk. Keresünk mindenható mágust, vagy Menő Manó helyett csenő manót, egye fene, harcona hadúr is lehetsz - gyere, és csatlakozz! Fizetés ugyan nincs, de a bonus parádés: zanzibári zanzák, kicsipkézett koponyák, csillogó csontnyakláncok, és egyéb csata utáni bizsuk. Figyelem! Vesztes csata után mi adjuk az alapanyagot... :-D |
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D Vazze, ez nagyon ott van!!:D:D |
Quote:
abban a dipos bejegyzesben abszolut semmi kivetnivalo, vagy vicces marhasag nem volt. |
Quote:
Hú most hogy így elmagyaráztam magamnak, már nevetek is :D |
Quote:
|
Hello!
Ember vagyok és keresek másik embert a szövetségembe. Még csak az 1200as hely környékén vagyok de 3 napja nyomom, szal sztem eléggé megéri belépni hozzám. Segítsünk egymásnak és együtt felfejlődve zúzzunk...hajrá mindenkinek..csá Van önbizalma a srácnak... annyit azért hozzátennék, hogy ha 200 hekin beépítesz mindent, akkor a 850-900. hely környékére kerülsz :D |
Quote:
|
"hy szövit alapitanék!!!
Jelentkezéseket várok ijj elit felálásba!!! haladok már jöhetnek hulla kizárva!! msn skype van vip csak a te érdekedben !!! Olyan orikat keresek akik nem féltik a hátsojukat!!!! Követelmény nem sok : csapatjáték jksz ismerete napi többszöri belépés más-más időszakokba min 3-4" Remélem, a jksz ismerete azért feltétel, nehogy elkövessék :) |
Quote:
Vagy nem?:-))))) |
Engem más fogott meg.
"[...]napi többszöri belépés más-más időszakokban[...]" Megpróbáltam elképzelni, hogy ugyanazon a napon ugyanabban az időpontban többször is belépek. Hmm. :D:D:D:D Ma 10-kor ki is próbálom. 10:00-kor megpróbálok belépni 4x az orimba. :D |
Quote:
|
Quote:
Örülök, hogy másokat is zavar az a sok baromság, amit a diplomácia menüben olvashatunk. Olyan rossz helyesírással és fogalmazással kerülnek fel hirdetések, hogy kínomban a falba verem a fejem...hol élünk...vagy kik írogatnak oda? Több év kihagyással, most kezdtem újra novemberben a játékot. Régen úgy emléxem nem volt ennyire sok analfabéta. Ráadásul az is idegesít egy picit, hogy tele van olyan országgal, akinek csak pár tucat katonája van. 10 katona, 12 védő, meg egy pici íjász sereg pár varázslóval megspékelve. Vagy ha van is valami a barakkban, akkor a könyvtára és a raktára üres...ezektől nem tudok rabolni semmit sem...felháborító:))) Kicsit elkalandoztam. Visszatérve az eredeti témára. Ezt ma olvastam: "-HAT varok 2 jatekost a szovibe:) -a faj hullan/kivul ha lehet de ha egy 25000 katona folott van johet:)) -vari 14000 alat ne nezzen szembe velem:P -toloi kene a 4000 alului toli ne mereszeljen:P -igaz hogy nekem sincs ennyi sott igen pretencios is vayok de remmelem hogy epitsek egy jo szovit:D" Tulajdonképpen érthető, de azért mégis. Ennyire nem kéne letojni a helyes fogalmazást. Esetleg külföldiek is játszanak a magyar változatban? Mert akkor semmi gond. |
ez szerintem IQ teszt volt, ha értelmezni tudod beléphetsz :D
|
Quote:
Játszanak ugyan, de ezeket a dipi hirdetéseket -- sajnos -- magyarok adják fel. |
Még jó, hogy én nem írok dipóba. Nincs velem ien jellegű probléma:D:D
|
Quote:
|
"sziasztok en egy fiu vagyok es lany szovetseget szeretnek alapitani aki tud segiteni jelenkezen"
|
"ennyi profi ország után, ugy látszik nekem már csak a selejtje jut, mindenki elszipkázza a profikat, pedig én egy kezdő amatör láma ország vagyok, és tanulni szeretnék.
Tehát akkor keresek a maradékbol 1 azaz 1 darab országot aki hasonlo láma mint én. Én nem akarom a csucsot meghoditani (egyelőre:)), csak nyomogatni a gombokat ahogy telik tölem nagyon nagy kitételem nincsen 24 orábol 25 orát légy, legyen msn-ed (nekem nincs, de sokan irják, biztos jo dolog) szeress játszani és valami ehető fajod és személyiséged legyen (varázslo hulla nem kell, tudos se, sööt ha már igy mondom hulla se kell) 200 heki a max, nem baj ha lejjebb vagy, csak kényelmesen . Na ja a törlés gömböt már megtaláltam a fene se tudja mire valo:)) " |
én szeretem az olyan dipiket, ami az átlag "legyél erős és bumm bumm" szövegektől eltér. ez legalább kreatív :)
|
Helyezés: xxx
Érték: 18785 MNT t kötök bárkivel van 1700 elitem 1200 ijásszom és és kb 0 lovasom meg 0 támado 0 védő 0 katona jelenleg és 200 tolvaj 150 varázslo kb Nem árul zsákbamacskát... :D Vajon hányan gömbözték meg, és ütötték be a hirdetés feladása óta? az egy dolog ha mnt-t kér, soha nem olvasok el olyat, de erre még én is kimennék ha ott lennék! :D |
Quote:
|
Quote:
raadasul 150 vari 400 hekire, hehe. gondolom 1-2 nap es a kornyek hozza jar artani, lopni, meg foldert... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
richardka, nem tudom a tudos hullat miert emelted ki. nem is olyan rossz az am. csak 150 teki kell neki es maris megvan a +5%. tehat lelopni sem erdemes. ha mondjuk tart 300-at, abbol visznek 1 lopasra 10-15-ot, nem fogjak tovabb lopni. es nem kell mindenbol tartania, csak iparit meg hadit.
esetleg ha a felsobb csoportokban jo a kaja ara es emiatt epit tanyat, akkor mg-it. banyasztekit nem erdemes, mert az 5% szinte meg sem latszik a hozamon. mindenesetre nagyobb a sereg ereje vedekezesnel es tamadasnal is 5%-kal. mivel varazsolni es lopni keptelen, igy nyilvan azon tudomanyagakra hatastalan ha tart tekit. |
Quote:
|
Quote:
csak viccelek |
Quote:
( csak jelzem,hogy Jezs koppintott Rólad N-ben ) :rolleyes: |
Quote:
|
Könnyed és humoros avagy intrikák egy tolis tollából
dsgsgs(#dgdsgsg)
2008-02-12 sdgsdgs Helyezés: sgsg Érték: ssdgss Sziasztok... egy enyveskezu tolvaj lopna maganak egy szovit de szukek a jatek adta lehetosegek:)) nez meg s ha tetszik amit latsz irj ha minden tolis ilyen szívélyes lehetne....:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 23:19. |