![]() |
Kedves Harcosok.
Én nem te vagyok hogy kitaláljak és beképzeljek dolgokat :) Amit tudok azt tudok és tudom hogy Numer@ és te csaltatok, és hiába tagadod Numer@ bevallotta és bocsánatot kért (ami neked sohase fog sikerülni túl nagy " arc " vagy) De mondtak már valamit ??? Nőjj fel mert az élet nem a Hódító Isten hoott a Való Világban menj és élj és minket pedig hagyj élni!!!!!!! Dragon írta!:D Én pedig azt írom, hogy azért én írom le ezt amit ő akar írni, mert ő Bannolva lett errőla fórumról egy picit!:p |
Quote:
|
Quote:
Jójó mindent tudni kell bizonyítani:)mihelyts ez megy mindneki eléri méltó büntetését:)mert maig te ezt nemtudod egy levélben bizonyítani nekem jogom van nemhinni:) Figyelj én se kezdem elmondani azt,hogy szépen lassan milyen bünöket ismertél be hv-rol:)elöször:1akartam csalni aztán:1x csaltam (nem emléítek nevet mivel nincs bizonyítékom csak az akkori szavad:P) még 5perc:1x csaltam valakavil és mégegyszer egy másikkal(nem emléítek nevet enm te vagyok,hogy bizonyítékok nélkül dobálozok:P) még 5perc:jól van és se játszok full szabályosan és akkor mi van... ezt irtad be aztán töröltél vagy mit tom én:D Asszed ér bármit is az,hogy most így beirod?:)ÉN eddig ezt azért sem irtam mert ugyse fogod beismerni:) |
Jksz meg fene tudja milyen dolgokkal engem hagyjatok akkor ott tuti bepereltetek na hát nem ért semmit akkor csak nem csaltam vagy már a kivizsgálásba is gyorsan belekötünk?:D
olyan dolgok meg föleg nem érdekelnek,hogy msn-en ezt mondta azt mondta bizonyítsd valahogy;) |
Quote:
de tudom, hogy azt is át tudom én írni ha kell, nem kell mondanod:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
(H)arcos: nekem csak annyi a véleményem az itt olvasható mentegetőzésekről (bizonyíték hiánya, stb.): vhogy (és nyilván nem jogtalanul) mégiscsak az anarchba került az orid... bizonyára volt rá ok... azaz: aki hazudik, az csal is és viszont... innentől kezdve, nehogy már egy csaló kezdje tanítani az erkölcsöt...
|
Harcosok, úgy látom, kár cukrozni a taknyot.
|
Quote:
Fúújjjjjj. :P |
Hát...Harcosok, azert ez kicsit durva volt :)
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani :) Nekem ez jott le. Sajnallak :-( De asszem Dragon megmondta a frankot: nőjj fel! :) ez lenne a lenyeg...szedj fel par centit :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |