Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

lll 10-27-2006 20:02

Kedves Harcosok.

Én nem te vagyok hogy kitaláljak és beképzeljek dolgokat :) Amit tudok azt tudok és tudom hogy Numer@ és te csaltatok, és hiába tagadod Numer@ bevallotta és bocsánatot kért (ami neked sohase fog sikerülni túl nagy " arc " vagy) De mondtak már valamit ??? Nőjj fel mert az élet nem a Hódító Isten hoott a Való Világban menj és élj és minket pedig hagyj élni!!!!!!!

Dragon írta!:D

Én pedig azt írom, hogy azért én írom le ezt amit ő akar írni, mert ő Bannolva lett errőla fórumról egy picit!:p

Synkel 10-27-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38409)
azért ez már komoly lánc:D numer@ irta dragonnak,hogy csal velem és ezt boszi közli:)
de gondolom ez jön:persze msn-en:D
drag az kitalálja a dolgokat 1x megálmodta azt,hogy levélben én ilyet irtam neki,hogy numer@-val csalok:D
azért jó,hogy dragnak egyetlen levelet sem küldtem mivel msn-e megvolt;)

Dragi velem is íratni akar mindenfélét, merthogy éppen jól megérdemelt bannolását tölti:) És bár tegnap egész pozitív tapasztalatom volt ezzel kapcsolatban, nem mertem Atinak felvetni, hogy ha már Gyulát visszaengedte, esetleg Dragira is kiterjeszthetné az amnesztiát, mert tartottam tőle, hogy pár napra megint kivág engem is:D

Harcosok 10-27-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 38411)
Kedves Harcosok.

Én nem te vagyok hogy kitaláljak és beképzeljek dolgokat :) Amit tudok azt tudok és tudom hogy Numer@ és te csaltatok, és hiába tagadod Numer@ bevallotta és bocsánatot kért (ami neked sohase fog sikerülni túl nagy " arc " vagy) De mondtak már valamit ??? Nőjj fel mert az élet nem a Hódító Isten hoott a Való Világban menj és élj és minket pedig hagyj élni!!!!!!!

Dragon írta!:D

Én pedig azt írom, hogy azért én írom le ezt amit ő akar írni, mert ő Bannolva lett errőla fórumról egy picit!:p

Jó postás vagy ember:D
Jójó mindent tudni kell bizonyítani:)mihelyts ez megy mindneki eléri méltó büntetését:)mert maig te ezt nemtudod egy levélben bizonyítani nekem jogom van nemhinni:)

Figyelj én se kezdem elmondani azt,hogy szépen lassan milyen bünöket ismertél be hv-rol:)elöször:1akartam csalni
aztán:1x csaltam (nem emléítek nevet mivel nincs bizonyítékom csak az akkori szavad:P)
még 5perc:1x csaltam valakavil és mégegyszer egy másikkal(nem emléítek nevet enm te vagyok,hogy bizonyítékok nélkül dobálozok:P)
még 5perc:jól van és se játszok full szabályosan és akkor mi van... ezt irtad be aztán töröltél vagy mit tom én:D

Asszed ér bármit is az,hogy most így beirod?:)ÉN eddig ezt azért sem irtam mert ugyse fogod beismerni:)

Harcosok 10-27-2006 20:14

Jksz meg fene tudja milyen dolgokkal engem hagyjatok akkor ott tuti bepereltetek na hát nem ért semmit akkor csak nem csaltam vagy már a kivizsgálásba is gyorsan belekötünk?:D
olyan dolgok meg föleg nem érdekelnek,hogy msn-en ezt mondta azt mondta bizonyítsd valahogy;)

lll 10-27-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38415)
Jksz meg fene tudja milyen dolgokkal engem hagyjatok akkor ott tuti bepereltetek na hát nem ért semmit akkor csak nem csaltam vagy már a kivizsgálásba is gyorsan belekötünk?:D
olyan dolgok meg föleg nem érdekelnek,hogy msn-en ezt mondta azt mondta bizonyítsd valahogy;)

hát nekem elszokta automatikusan menteni naplózott beszélgetésekbe az írásokat:D :D

de tudom, hogy azt is át tudom én írni ha kell, nem kell mondanod:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Croissant 10-27-2006 21:25

(H)arcos: nekem csak annyi a véleményem az itt olvasható mentegetőzésekről (bizonyíték hiánya, stb.): vhogy (és nyilván nem jogtalanul) mégiscsak az anarchba került az orid... bizonyára volt rá ok... azaz: aki hazudik, az csal is és viszont... innentől kezdve, nehogy már egy csaló kezdje tanítani az erkölcsöt...

Csokibácsi 10-27-2006 21:30

Harcosok, úgy látom, kár cukrozni a taknyot.

Ati 10-27-2006 22:00

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 38461)
Harcosok, úgy látom, kár cukrozni a taknyot.

Fúújjjjjj. :P

Szecsa 10-27-2006 23:10

Hát...Harcosok, azert ez kicsit durva volt :)
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani :) Nekem ez jott le.
Sajnallak :-( De asszem Dragon megmondta a frankot: nőjj fel! :) ez lenne a lenyeg...szedj fel par centit :)

Ati 10-27-2006 23:13

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38479)
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani :)

... mindezt úgy, hogy már anarchba is voltál téve csalás miatt. ;)

All times are GMT +1. The time now is 12:45.