![]() |
Quote:
|
Életfa, ez mondjuk tényleg 2000-6000 közötti A-s fordulni, fedezni akaro orikat szivatja.
Viszont szerintem, hogy egy 20.000 hekis ori 2k katiért fedezzen, azt pedig kicsit tul kevesnek tunik pl. wand javaslatahoz kepest. |
Quote:
|
Quote:
A javaslatom lényege igazándiból az, hogyan lehetne Wand javaslatát kiterjeszteni minden szintre! Wand javaslata ebben a formában kizárólag az A-ra, és a D-re van hatással. |
Quote:
leginkább azért mert normálban szerintem kizárólag az A-ban gond a mostani felfedezés.. az Anarchistát nem ismerem, így arról nem nyilatkozom. |
Most nem ott tartunk, hogy el van fogadva Wand javaslata, csak számszerűsíteni kellene?
|
Quote:
Itt tartunk most, illetve ami azóta történt. Sok volt az offtopic, de a téma, amivel foglalkozunk, az az, ami ebben az üzenetben van: http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=388 |
5000 heki alatt akkor most számít az addig felfedezett föld, vagy csak 5000 hekinél kezd el drágulni a felfedezett föld arányával?
|
szerintem 5000 hekiig, ugyanúgy megmarad a max 225 katona.
viszont a felfedezett föld már számolódik, azaz ha 2000 hekivel léptél majd felfedeztél 3000et, és így jutottál el 5000re akkor ott százalékod 60% lesz |
Wand javaslatával: (A verzió: ütéssel jutott oda, B verzió: felfedezéssel)
A: 225 kati B: 495 kati (+ kétszer 60%!) Én javaslatommal (top30% 3.400 heki): A: 500 kati B: 820 kati (+2* (5.000-3.400) heki) Wand javaslatával az a bajom, hogy hatalmas lépcsőket hagy meg, elég nagyokat ahhoz, hogy ezeken belül létrejöhessen egy külön kis ori-nagy ori ellentét. Ezen kívül, mintha a célja csak annyi lenne, hogy áthidalja a jelenlegi különbséget kisebb, és a nagyobb orik között azzal, hogy megfogja a nagyorikat. Pontosabban, bizonyos pontokon durván nehezíti a felfedezést, azaz közvetlenül alattuk gyorsabban haladhat egy önerőből felfedező, így akár az is előfordulhat, hogy ezen pontok alatt lyuk képződik! |
All times are GMT +1. The time now is 05:45. |