![]() |
9500 Pro és 9600 Pro videókártyákon hardveresen (fizikailag) át volt vágva 3 helyen is ha jól emlékszem... Ha nem lett volna, és én összekötök 2 olyan dolgot amit tilos, akkor ott helyben tönkrement volna.
Sőt, még kép is volt róla a neten, hogy hol kell a grafit+ezüst implantáció. Én erről a 2 kártyáról beszéltem, egyéb ATI kártyákhoz nem értem hozzá, és továbbra sem óhajtok. |
Quote:
Remélem most már belátod hogy igen is lehetséges. ;) És talán még érdekesnek is találtad a kártyákról a cikkeket. :) De egy másik példa az x800as kártyákon a bios-ban volt letiltva +4futószalag mikor az Atinak feltünt hogy a sok őrült erre rájött és irogatták át a kártya biosát, akkor a hibátlan futószalagokat direkt szétbarmolták. És onnantól kezdve forrasztgatni kellett annak, aki akart valamit. :D |
Egyébként elővakartam pár régi cuccot a vinyóm bugyraiból, és ilyet találtam:
http://kepfeltoltes.hu/080118/95p_ww...toltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080118/951438...toltes.hu_.jpg A felső kép egy 9500 pro az alsó meg egy 9700, láthatólag semmi különbség nincs közöttük. És nem csak láthatólag, hanem fizikailag sem. De ezeknél tuti nem lehetett szoftveresen megoldani a dolgokat. Csak azokat a 9500 kártyákat lehetett, amik 9700-es nyákon voltak. És abból is csk rövid ideig futott ki használható széria. |
Remélem ezek azok a képek, amiket kerestem..
Omega driverrel akkor nem találkoztam, sőt, kb abban az évben sem hallottam róla. Az, hogy +4 futószalagot be lehetett kapcsolni, mert voltak 9500-ös szériák, amiben a gyártók szoftveresen tiltották le a csatolást, ezt nem vitattam, biztos vagyok benne, hogy igazad van. De hogy a 9500 pro és 9600 pro kártyákat minden létező ismerősöm forrasztgatta (grafitolta) annak idején, az 100%. Azért tették (tettük) ezt, mert szoftveresen nem működött soha egyikünknél sem a tuning. GeForce 4 Ti4600. Ennyit a 9500 és 9600 szériákról. :D |
Quote:
Quote:
A 9600ról én nem tudok nyilatkozni, nem is tettem még csak ráutalás sem, hogy arról beszélnék. A kép amit linkeltél, pedig helyes. Az általam adott honlapon is leírják, hogyan kell hardveresen moddolni a 9500at. Kérlek nézd meg a linket. Az oldal közepétől... http://vganfo.uw.hu/r300mod.html És ha lentebb is elolvasod a cikket, akkor tisztázódik mindkettőnk álláspontja. Miszerint Te forrasztottál én pedig progit használtam. Amúgy nekem csak annyi volt a dolgom, hogy feltelepítsem az omega drivert, kiírt 3 telepítési lehetőséget, 1. Normal Omega Driver 2. Soft-Modded 9500 Omega Driver 3. Soft-Modded 9800SE Omega Driver Kiválaszotttam a 2est, és a következő újraindításnál, már 8pipe, és 256bit fogadott. A játékokban pedig kb 2x lett gyorsabb a kártya. :D |
Csupa furcsasagokrol beszeltek:D
|
Quote:
Általános beszélgetés Hódítós témákban-Furcsaságok Végülis majnem erről volt szó:p |
Most láttam egy orit és pár helyezéssel,lejjebb megláttam az orit megint:rolleyes:
Vagyis csak azt hittem:D A sorszám majdnem egyezik,a név majdnem egyezik és szöviben vannak. Biztos nincs benne semmi fura csak én kavarodtam meg majdnem:o,de azért érdekes ,mert ilyet még soha nem láttam:D hogy mire gondolok. pl. : béluci alszik a fűben,mert álmos1 (#601555) béluci alszik a fűben,mert álmos2 (#601556) Ja és ez nem az anarchban van:D |
megbeszélik h szövik lesznek és hasonló orik lesznek. volt már ilyenre példa.
|
Quote:
Az egyik ellen akartam akciózni és,majdnem a másik ellen akcióztam:( |
All times are GMT +1. The time now is 11:07. |