Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Druida 03-16-2008 10:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 165563)
Köszi, mindjárt utánanézek ezeknek. Még valami esetleg? :D

elég régi játékok, de szerintem örök jók... :)
Unreal Tournament 2004
sacred

amik lesznek jó gamek screenshot-ok alapján:
red alert 3 (nemsokára jön)
empire earth 3 (ez is nemsokára lesz)

konzolod nincs véletlenül? mert arra is mondanék jópár jót :p
tudom hogy ezek nagyrésze nem olyan mint amire vágysz, de én ezekkel tolom... :)

Ati 03-16-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 165566)
elég régi játékok, de szerintem örök jók... :)
Unreal Tournament 2004
sacred

amik lesznek jó gamek screenshot-ok alapján:
red alert 3 (nemsokára jön)
empire earth 3 (ez is nemsokára lesz)

konzolod nincs véletlenül? mert arra is mondanék jópár jót :p
tudom hogy ezek nagyrésze nem olyan mint amire vágysz, de én ezekkel tolom... :)

Inkább valami rpg jellegűre gondoltam. Ezek a lövöldözősök nem jönnek be annyira. Stratégiaiból pedig ott a Hód. :D Konzol nincs, nem is tervezek ilyesmit. Annál azért jóval ritkábban jön rám a játszhatnék, most is elsősorban csak pótcselekvés funkciója lesz.

Grabi 03-16-2008 10:53

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 165561)

juj dejó! az ilyeneket hogy imádtam! imádtam a settlerset, de a heritage óta kiszeretettem belőle :(

Goldy 03-16-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 165570)
juj dejó! az ilyeneket hogy imádtam! imádtam a settlerset, de a heritage óta kiszeretettem belőle :(

Az vmi jobb de hasonló?:)
PC játék téren nem vagyok tájékozott, de az 1701 az bejött :)

Grabi 03-16-2008 11:03

én imádtam ezeket a városfejlesztő dolgokat, a settlers volt ebben szerintem a legjobb. az első kettő nagyon jó volt, a harmadik is, de ott már nagyobb hangsúlya volt a háborúzásnak. a negyedik jobb volt, mint a három, mert nagyot dobtak a grafikán, de az öt, amit említek, az a négytől teljesen más koncepciót követ és nagyon nem tetszett.

ilyen tamagocsi játékokat szeretem, ahol építgetni kell a várost, a lakók örülnek és én is örülök :)

Druida 03-16-2008 11:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 165569)
Inkább valami rpg jellegűre gondoltam. Ezek a lövöldözősök nem jönnek be annyira. Stratégiaiból pedig ott a Hód. :D Konzol nincs, nem is tervezek ilyesmit. Annál azért jóval ritkábban jön rám a játszhatnék, most is elsősorban csak pótcselekvés funkciója lesz.

most lehet hülye vok... de az rpg az ilyen mászkálgatós, fejlesztős? :D

Ati 03-16-2008 11:15

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 165576)
most lehet hülye vok... de az rpg az ilyen mászkálgatós, fejlesztős? :D

Kalandjáték, ahol mászkálsz, megoldasz különböző rejtélyeket, feladatokat, közben fejlődsz, tanulsz, erősebb leszel, ilyesmi...

Grabi 03-16-2008 11:16

pontosan meg rejtvényfejtős meg keressük meg miért hazudik a pacák nekünk meg töltsünk el két-három órát a feladat teljesítésével, amikor tizedszerre megyünk el az elrejtett ajtó mellett, ahol elvileg lennie kéne a cuccnak :)

Druida 03-16-2008 11:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 165577)
Kalandjáték, ahol mászkálsz, megoldasz különböző rejtélyeket, feladatokat, közben fejlődsz, tanulsz, erősebb leszel, ilyesmi...

okés kössz a felvilágosítást :D
megígérem amint találok vmi ilyesmit egyből beírom :)

Grabi 03-16-2008 11:21

azt még kifejeltettem h a tolvajodnak elvileg kéne észlelnie a titkos ajtót, de nem itta meg a löttyöt amitől felerősödnek a képességei. (rövid BG2 életem) :)

All times are GMT +1. The time now is 16:46.