![]() |
Quote:
figyelembe veszem a jövő heti kiírásnál (ami vasárnap este lesz) akinek van még kérése, írja meg |
Nah, elsőnek estem ki QQ-val, flop AAA, hívtam szépen végig, az ellen meg csak megadott, a keze AK...
tényleg kezdem elhinni, hogy vmi nincs rendjén a sok pokerrel |
Én meg most is sit-outon végzem, mert nem tudtam belépni...
Anyámtól gyorsan reggeltem a tournamentre, du. nehogy elfelejtsem. csak utána elfelejtettem kilépni a szoftverből,mert odaült már, úgyhogy otthon az fogadott,hogy nem enged be mert bevagyok máshonnan jelentkezve már:D:D:D |
Mai versenyeredmény és összesítés
A Februári Pókerbajnokság 2. versenyét fisedomi nyerte!
Gratulálok! A helyezettek: 1. fisedomi (10 pont) 2. M and G 1111 (8 pont) 3. Névtelen sír (6 pont) 4. bobor70 (4 pont) 5. 10green500 (2 pont) Két verseny után az összesítés (zárójelben a pontszámításnál figyelembe vett legjobb eredmény/ek): 1. NoFear196354 (I.), bobor70 (III.+IV.), fisedomi (I.)---- 10 pont 2. Linx74 (II.), M and G 1111 (II.) ---- 8 pont 3. Névtelen sír (III.) ---- 6 pont 4. Pool79 (IV.) ---- 4 pont 5. Frici69 (V.), 10green500 (V.) ---- 2 pont A többi Klubtagnak még nincs pontja, de még 10 verseny van ebben a hónapban!!! Itt szeretném megemlíteni, hogy a 12 verseny után ha van holtverseny, akkor az fog rangsorolni, hogy kinek van több győzelme vagy előkelőbb helyezése. Tehát érdemes mindig nyerni. A sorozat következő, 3. versenye vasárnap 13.00-kor kezdődik!!! |
Gratula a nyerteseknek! :)
|
Quote:
|
Quote:
Max amiről lemaradtál nem láttad milyen szépen estem ki a 6.helyen :( |
Quote:
|
Holnap 13.00-tól a 3. verseny!!!
Ma pedig még van 5 verseny azoknak, akik mindkét Klub tagjai.... |
Ma 21 órától pókerparty gyertek!!:)
|