![]() |
tőlem megkaptad... elég volt az :D
voltak használható és kevésbé használható, szokványos és kevésbé szokványos ötletek. én továbbra is a támadó maluszt, a bányabónuszt, és a kajamaluszt venném el a felestől. úgy elég jó lenne már kezdésnek,, én mindenképpen kipróbálnám :) bár nem vagyok egy sunyi tolvajos beállítottságú viszont másrészt gonosznak lenni jó |
Quote:
Úgyhogy ezek az utak sajnos járhatatlanok. Van kedvetek esetleg akkor belőni, hogy kb miből hány % legyen cserélhető, milyen mennyiség felett lépjen érvénybe a limit? A hasznos részeket felhasználni, a haszontalanokat kidobni vagy hasznossá tenni és akkor összedobjuk egy értelmes megfogalmazásba, s nyitunk neki egy topicot. Vagy ha valamelyikőtök tud topicot nyitani és lát fantáziát az elképzelésbe, megtenné?:) |
Quote:
csak az elszántság kevés, meg hadilag kinullázzák a felest könnyen |
Quote:
|
Quote:
Én is a foltozgatás mellett vagyok. Pénzt muszáj benn tartani az oriba. Így mindig lesz mit lopni. Növeljük az ártók hatékonyságát, ergo nem úgy fogsz belekötni a felesbe, hogy szinte 0 pénzből megúszod. A kajamalusz eltörlése, vagy a kajafogyasztás csökkentése is jó ötlet, bár ha tud eleget lopni akkor inkább maradjon minden a régiben, és vegye szépen piacról. Az, hogy a 'nagyágyúk' nem szólnak hozzá, részben azért van mert értelmes ellenérvük nincs, másrészt pedig mert nem értenek egyet az egésszel. De nem ők döntenek, szerencsére. |
Quote:
Az ártók közül a katigyilkolást lehetne növelni (sőt azt szerintem jó is lenne), a gyújtás elég jó így is, ha nem tudod kihasználni az a te hiányosságod nem a felesé.. A bank bizonyos %-os átlopása viszont szerintem mehetne felesnek és az embernek.. Legutóbb nem tetszett, hogy 5szörös toli kell ehhez, de pl lehetne az, hogy: 3szor annyi tolival elkezdi átlopni a bankot és pl 5ször annyival lopja át teljes hatékonysággal, közte meg lineárisan növekedik, bár ez lehet túl bonyolult:) Kik a nagyágyúk amúgy? |
Quote:
|
Quote:
Az ebből meg lehet élni, hát... :) Meg. De kábé olyan ritkán jön össze, hogy annyi idő alatt törpével a sokszorosát összehozom. Attól, hogy valamit meg lehet csinálni, nem azt jelenti, hogy sikeres módszer. Támadókkal és védőkkel is lehet játszani, de ettől függetlenül nem éri meg, hasztalan, ezért is nem ezekkel az egységekkel dolgozunk. |
minek ide feles?gnom forever!:D:D
Sikerült szerezni 951 ipari, 800 gazdasági, 1.093 mezőgazdasági, 62.291 lakáshelyzeti, 996 bányászati, 1.114 hadügyi, 1.148 mágia és 1.003 tolvajlási tudománytekercset |
Quote:
Persze ki lehet játszani ezt is, de akkor vagy azt kockáztatod, hogy kp nélkül maradsz mikor bevásárolsz tekit a lopáshoz - ehhez elve sok kp kell, hogy bent legyen, ami tolvajnál nem nyerő ötlet -, vagy azt, hogy szépen kopik otthon a tartalék. Ugyanakkor érdekes problémára világítasz rá, mert hiába lehet kinullázni könnyen a felest hadilag, ha neki nem lenne lekorlátozva a tekilopás, akkor elgondolkodtató lenne, hogy melyik oldalon érdemesebb állni... |
| All times are GMT +1. The time now is 10:20. |