![]() |
Quote:
|
Quote:
amúgy az egy dolog, hogy elkezdted lefele újjazni, az megint más,hogy milyen módon nyilatkoztál meg utána... Egy értelmes ember, nem kezd bele ilyen dolgokba 3éves kora után...:D |
Quote:
1. megszólalás a témakörben: Quote:
Quote:
ki kezdte szerinted a hülyéskedést? ezután szarrágó meg idióta meg ilyesmi titulusokat kaptam, még én max 1-2 gyenge poént szórtam el. és ezekből mindenkinek sikerül kihámozni, hogy mekkora kretén vagyok. gratulálok mindenkinek! egy woody allen idézettel zárom a gondolataimat: "soha ne vitatkozz idiótákkal! lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." |
Verseny van, hogy ki éri el előbb a kizáráshoz szükséges pontmennyiséget?
|
Mondanam hogy zsak a foltjat (Rob - Pool), de Robnak tenyleg nagyon bicskanyitogato a stilusa a kulson...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hát az elég dúrva. sajnos most melózom és egy tárgyaláson vagyok, de rutinosan kimásoltam. majd megrágom és értelmezem az okosságokat, amint lehet. |
Quote:
......................... No comment... Egy mondatot azért kiemelek belőle, hátha... "Ezen szabályok elfogadásával kijelented, hogy nem küldesz obszcén, vulgáris, szexuális jellegű, gyűlölködő, fenyegető, vagy bármi módon törvénybe ütköző üzenetet." |
All times are GMT +1. The time now is 01:58. |