![]() |
Analog oraja van, amin 5 vonas van orankent (azaz 4 a ketto szam kozott), igy egyszerubb epp a vonalra allitani. Na? :)
|
Quote:
Erre ugyanúgy ráillenek az alábbi válaszok: Mert hülye Mert dolga van a 11-en, és ha esik az eső, akkor az esernyőárusbácsi nincs otthon, akihez jár. Azért szerintem majdnem mindenkinek világos, hogy nem ezért... Elismerem, hogy nálam a tömörség néha az érthetőség rovására megy. Remy és Xeper ötlete már határeset, amit el is lehetne fogadni, de még mindig látszik rajta, hogy nem az a jó megoldás. Quote:
Márpedig, ha sikerül egy feladat kapcsán meglelni, a "hivatalos" megoldást, akkor nem lehet annyira elhibázott a feladat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Es csak az 1,11ig er fel :) Esoben meg az esernyovel eleri a 7-est is. :) |
Quote:
Egyébként a kisfiam még minicsoportos óvodás és átlagos testmagasságú a csoportban, de már eléri a 4. gombot a liftben. Elég valószínűtlennek érzem, egy olyan korú gyereknek, aki iskolába jár, gondot jelentene elérnie a legfelső gombot egy liftben. De ettől függetlenül nagyon tetszik a megoldásod. :) |
Quote:
|
Akit érdekel a póker elmélete, az valszeg hallotta már Sklansky nevét, na ő egy igazi zseni, nem is értem, hogy jut ilyen valakinek az eszébe, amit alább lehet olvasni. (lehet ismerős, mivel nem új dolog, nekem mindenesetre az volt, No Limit Hold'em in Theory and Practice c. könyvben került először említésre.)
Mi ülünk a kisvakban, előttünk mindenki dobta a lapját. Ekkor "katasztrófa" történik elejtjük a lapjainkat, ami Ász és tízes egyszínű. A kérdés, mi legyen most? Amire gondolhatunk: Játszunk úgy, mintha mi se történt volna, miközben az ellenfelünk minden lépésünkre az optimális választ fogja adni? Vagy dobjuk el? De nem kaptunk túl jó lapot ahhoz? Vagy? Szóval mi a helyes válasz a kérdésre? (Kb 65% részesedésünk van random lap ellen, ha jól működik a progim, de korrektnek tűnik) |
Van egy régi matek trükk, ha nem megy először egyszerűsítsük le a feladatot.
Mi a helyzet ha két királyunk van? |
All times are GMT +1. The time now is 19:49. |