Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Pool 01-06-2010 12:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 235442)
Vele nem tudom, de Veled egy hosszú pihenő, ha tovább offolsz. :-/

Lökdd oda Ati, ne habozz, úgyis erre vársz már régóta, kicsit már unalmas ez a hozzá(m) állásod, akár 1 mondatomra is...
Akkor viszlát mindenkinek X év múlva! :)

Remedy 01-06-2010 12:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 235441)
Semmiképpen nem egy adott konkrét csoport aktuális piacához viszonyítva. Már csak azért sem, mert az esetek többségében nem ott fogja a duplázott javakat felhasználni, ahol duplázta.

Hanem? Egy szintel feljebbi? (Ott is felveheti a piacot egy masik orszagaval...) :)

(Ez ellen megoldas lehet pl egy honapos atlagar, vagy vmi....) (ahol az atlagtol nagyon eltero arakat nem szamolod bele....)

none 01-06-2010 13:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235451)
Hanem? Egy szintel feljebbi? (Ott is felveheti a piacot egy masik orszagaval...) :)

(Ez ellen megoldas lehet pl egy honapos atlagar, vagy vmi....) (ahol az atlagtol nagyon eltero arakat nem szamolod bele....)

pl ez az ötlet se rossz..(de ennél a megoldásnál azt, hogy mennyi idő átlagát nézzük nem kéne hogy nyílvános adat legyen..)
mindegy tartom, amit mondtam.. más határok kénének szintenként, mert teljessen mást jelent 10 milla teki 4.en, mint 1.-n.. és egyébként is nagyobb hekin több pénz kell az ori fenntartására.. még ha feltétlen darabszámhoz is akarjuk kötni ezt azért vegyük figyelembe..

Ati 01-06-2010 13:43

Quote:

Originally Posted by none (Post 235460)
pl ez az ötlet se rossz..(de ennél a megoldásnál azt, hogy mennyi idő átlagát nézzük nem kéne hogy nyílvános adat legyen..)
mindegy tartom, amit mondtam.. más határok kénének szintenként, mert teljessen mást jelent 10 milla teki 4.en, mint 1.-n.. és egyébként is nagyobb hekin több pénz kell az ori fenntartására.. még ha feltétlen darabszámhoz is akarjuk kötni ezt azért vegyük figyelembe..

10 milla tekercsre azért ez még nem számítana.

Tsobi 01-06-2010 14:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 235462)
10 milla tekercsre azért ez még nem számítana.

Számomra ez a hozzáállás vagy mi azzal kecsegtet, hogy tényleg csak az irreális tartalékokra járna az időmalusz. :)

gabo 01-13-2010 16:33

Sztem maradjon minden így ahogy van ezzel kapcsolatban.

Alg 01-13-2010 16:36

Quote:

Originally Posted by gabo (Post 236527)
Sztem maradjon minden így ahogy van ezzel kapcsolatban.

Miért is?

(rövid)

richardka 01-14-2010 13:23

mit fogunk nevezni hatalmas vagyonnak?? ez egy kicsit zavaros nekem

pedig olvasgatom szorgalmasan amit irtok

siQ 01-14-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 236694)
mit fogunk nevezni hatalmas vagyonnak?? ez egy kicsit zavaros nekem

pedig olvasgatom szorgalmasan amit irtok

Akkora vagyont, ami normális eszközökkel csak nagyon nehezen szerezhető meg.

richardka 01-14-2010 13:37

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 236696)
Akkora vagyont, ami normális eszközökkel csak nagyon nehezen szerezhető meg.

aha ez a bajom éppen. Ki mit nevez hatalmas vagyonnak:D ki mondja meg hogy ezt már csak nehezen szerezhető kategória esete??
hogy lesz eldöntve hogy a vagyonkád ami szerinted apró, az már hatalmasnak számít:D

nem igazán örülnék ha a hod döntené el hogy az aktuális csopiba mikor ujrázok mennyi az ami engem megillet, lehet hogy abba a csopiba éppen hatalmas, lehet hogy feljebb meg apropénz

All times are GMT +1. The time now is 00:55.