![]() |
Quote:
úgy furcsa lehet odamész egy pulthoz egy csajjal: én egy .......(nem tudom Csokibácsi mit szokott inni:D:p) kérek a barátnőm egy kalasnyikovot |
Quote:
|
Quote:
|
Nem is tudom... eddig nem nagyon dobálóztam a zöld pötyikkel, de olyan meghatározásra jutottam, hogy mindenkinek adok, aki aktívan írkál a fórumra, hozzászól a témákhoz. Nem kell feltétlenül, hogy extra jó 5letei legyenek.Elég ha csak simán kifejti a véleményét a dolgokról, nem ír szándékosan emeletes marhaságokat, nem offolja szét a témákat stb. :)
Szerintem ez követhető elv. Szerintetek? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jobb ember lesz tőle a való életben?? NEM! akkor meg? ez max itt a fórumon jelent annyit, hogy akinek mondjuk több kockája van zőődben mint másnak, akkor ő neki lehet nagyobb arca, ha persze lesz tőle nagyobb arca a pirosnál pedig meg azt lehet csak tudni, hogy nem szeretik őt a fórumon kész ennyi jelentősége van de a való életben nem lesz jobb ember egyik szinü kockától sem |
Quote:
Valójában az a bajom, hogy van pár olyan emberke akiknek naponta tudnék zöldet osztani a jó meglátásaik, 5leteik, frappáns hozzászólásaik stb miatt, de nem tudok, mivel 20pötyit kell kiosztanom ahhoz, hogy ismét tudjak adni nekik. Ha viszont ez nem lenne, akkor meg tényleg abszolút semmi realitása nem lenne a dolognak. Szóval... nem tudom. 5let? Javaslat? Ti mi alapján döntetek? :o |
Quote:
|
Quote:
Letletletletlet. Tégy ahogy jónak látod. Ha valami jó, vagy megnevettet az azért pont, ha valami nagyon nem, az meg azért pont (pirosat darabra nagyon keveset adtam, ennek ~75%-át egy ember gyűjtötte :P). Persze csak ha épp hagyja a nagy testvér, hogy lőjem a színest. |
All times are GMT +1. The time now is 16:39. |