Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánba történő ki- és belépések módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3901)

Tanuló 11-15-2011 13:41

Elnézést kérek

Pool 11-15-2011 15:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 294277)
Neked.....

Azt kérdezted, hogy látjuk...
Én így látom, hogy a mostani rendszer megfelelő...

vityu 11-15-2011 17:28

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294378)
Azt kérdezted, hogy látjuk...
Én így látom, hogy a mostani rendszer megfelelő...

Már hogyne lenne megfelelő, amikor egy 3 éve "alvó" klánban vagy. Mindenkinek van vagy 10 1%-os földleadása. Én elhiszem, hogy nektek így a könnyebb, de azoknak, akik egy klánütésre tízmilliárdokat áldoznak, azoknak nem éppen felemelő érzés.
Szerinted menyi egység ment el csak a fokozásokra nekünk azon a héten? Mennyibe került átépülni? Több 10millió nyers, és ha az utolsó próbálkozásunkra az Északiak is szétdobálták volna a klánt, akkor több hónap termelése elszáll.

Ez hogy fér bele egy stratégiai játékba? Rettenetesen jó újítás volt a kedvezményes klánbelépés, talán legjobb az A-ban, mióta itt vagyok, DE ezt a kiskaput be kellene zárni, mert így talán a legrosszabb lett.

Tsobi 11-16-2011 10:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 294389)
Már hogyne lenne megfelelő, amikor egy 3 éve "alvó" klánban vagy. Mindenkinek van vagy 10 1%-os földleadása. Én elhiszem, hogy nektek így a könnyebb, de azoknak, akik egy klánütésre tízmilliárdokat áldoznak, azoknak nem éppen felemelő érzés.
Szerinted menyi egység ment el csak a fokozásokra nekünk azon a héten? Mennyibe került átépülni? Több 10millió nyers, és ha az utolsó próbálkozásunkra az Északiak is szétdobálták volna a klánt, akkor több hónap termelése elszáll.

Ez hogy fér bele egy stratégiai játékba? Rettenetesen jó újítás volt a kedvezményes klánbelépés, talán legjobb az A-ban, mióta itt vagyok, DE ezt a kiskaput be kellene zárni, mert így talán a legrosszabb lett.

Vityu, ahogy a jatekban nagyon magasbol tovajutsz az iszonyatos, majd a borzalmas magassagok szintjere, ugy egyenes aranyossaggal novekszik egy-egy utes koltsege is, ha klanrol beszelunk (8-10 fo), akkor ez meg tobbszorozodik is.
Sirva kerlek ne hasznald ervkent az egyebkent ertelmes es tartalmas mondanivalod alatamasztasara ezt, mert termeszetes, hogy ez koltsegekkel jar es a nagykozonseg csak felesleges konnyhullatasnak fogja velni.

Mellesleg egy klannak folyamatosan keszen kell allnia a csatara (kiveve talan akkor, ha topklan vagy korulotte nagyon szeles savban mindenki MNT-s). A mostani rendszer ezen fogyatekossaga nem csak a termeszetes kivalasztodasnak mond ellent, de azon modositas is ellenkezo eredmennyel jar imigyen, ami a tobb klanutest volt hivatott elosegiteni.

Remedy 11-16-2011 11:23

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 294404)
t, de azon modositas is ellenkezo eredmennyel jar imigyen, ami a tobb klanutest volt hivatott elosegiteni.

Epp ezert kellene a kileptetest 1-2-3 korrel kesleltetni. Igy a kecske is jollakna, es a kaposzta is megmaradna.

vityu 11-16-2011 11:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 294404)
Sirva kerlek ne hasznald ervkent az egyebkent ertelmes es tartalmas mondanivalod alatamasztasara ezt, mert termeszetes, hogy ez koltsegekkel jar es a nagykozonseg csak felesleges konnyhullatasnak fogja velni.

Csak azért emeltem ki, mert én magam sem hittem el, hogy mennyibe került, mondjuk csak az átépülés, és akkor valószínűleg a kidobálás haszonélvezői (akik nem épülgetnek, nem ütögetnek) egyszer sem számolták ki azt, hogy 8-9tag kidobálása mennyire kis ár azért, amit az ellenfél klánt tett bele.

Pumi 11-16-2011 12:16

Érdekes egy beszélgetés ez és tuti sose lesz egyezség, mivel aki változást akar az régóta fent van, mnt-vel teli nyugisan termel, majd kitesz 1-2 tagot és egy kisebb klánt bever, akinek a környék miatt nincs lehetősége termelni. Ez a szint közel sem az egyenlőségről híres, itt egyértelműen az van nyeregben aki régebb óta van jelen a csoportban.

Nem szeretném vityu mestert sem bántani, de állandóan fitogtatja a tudását, de csak A-ban. Nem érdekes ez? A többi csoportban meg síri csend és semmit nem látni tőle.....Jah, hogy ott nem nagy tényező az eltöltött idő?

Tsobi 11-16-2011 13:16

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 294406)
Csak azért emeltem ki, mert én magam sem hittem el, hogy mennyibe került, mondjuk csak az átépülés, és akkor valószínűleg a kidobálás haszonélvezői (akik nem épülgetnek, nem ütögetnek) egyszer sem számolták ki azt, hogy 8-9tag kidobálása mennyire kis ár azért, amit az ellenfél klánt tett bele.

Ha en egy nyeszlett kis senki vagyok, akit a kigyurt kopasz allat meg akar verni, csak azert nem fogom neki hagyni, mert ertekelem a testepitesbe s hajnyirasba befektetett energiajat, hanem ha lehez elkerulom. :)

Sami 11-16-2011 13:25

Tsobi, ment PÜ. Bocs az offért

csabi 11-16-2011 14:26

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 294411)
Érdekes egy beszélgetés ez és tuti sose lesz egyezség, mivel aki változást akar az régóta fent van, mnt-vel teli nyugisan termel, majd kitesz 1-2 tagot és egy kisebb klánt bever, akinek a környék miatt nincs lehetősége termelni. Ez a szint közel sem az egyenlőségről híres, itt egyértelműen az van nyeregben aki régebb óta van jelen a csoportban.

Nem szeretném vityu mestert sem bántani, de állandóan fitogtatja a tudását, de csak A-ban. Nem érdekes ez? A többi csoportban meg síri csend és semmit nem látni tőle.....Jah, hogy ott nem nagy tényező az eltöltött idő?

Poolosan mondva ez butaság.. gondolom valamelyik nagy klán tagja vagy, hogy tudod kinek mennyi mnt-je van.. gondolom tudod, hogy ha valakinek a környék miatt nincs lehetősége termelni, hanem védekeznie kell vagy támadni, akkor mért könnyebb beverni, mint egy termelőt? (ezt komolyan nem értem).. többek között azért nincs a nagy klánoknál harc, mert ha odaállnak egymás mellé, akkor 1% földet veszítve kidobálják a tagokat, mert a felépítésük miatt esélytelen a védekezés..

All times are GMT +1. The time now is 06:04.