![]() |
Nekem újraindítás óta semmi problémám nem volt. Bár fagyást nem tudtam volna érzékelni, mert nem játszottam, csak be voltam lépve, de kidobni NEM dobott ki...
|
Alig találni macit és disznót az erdőben. Ez azért baj mert az én karimnak már kicsi a polgár is egyrészt, másrészt nem akarom elvenni a többiektől a sok polgárt takarítót, hölgyet.
Szóval kérlek Ati, legyen több mob az erdőben. *csillogó szemekkel néz* :rolleyes: |
És ehhez hozzá tehetnéd azt is, hogy napok óta senki nem ölt meg egy macit és vaddisznót sem...szóval kicsit kevés van... :)
|
Quote:
|
Quote:
Kicsit lehetne növelni a születési arányikon, mert vagy megkétszereződött, sőt, többszöröződött a terület, ami vannak... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kb 4 mezőnként 1 maci és 1 vaddisznó... Ezt úgy, hogy az utóbbi 3 napban egy darabot sem öltünk meg.... |
Quote:
Mi lesz majd éles játékban mikor leszünk 1000en. Elérhetetlen lesz már 13as szint is :) |
Quote:
De az viszont tényleg nem ok, hogy napok óta nem termelődött be annyi, ami 1 embernek elég lenne, még akkor is, ha alig vagyunk páran.... |
All times are GMT +1. The time now is 13:50. |