![]() |
Quote:
Egy forduló alatt kapott 12sereget, a forduló végén szabin volt. És elment a fél serege is ;) Szóval, ha te minden áron háborúzgatsz, akár a környék legerősebb szövije ellen is, akkor nem csodálkozz, hogy egyszer beüt a kő. :) |
Quote:
|
Azert a muszaj az pontos j maradjon :) Mert igy nagyon csuuunya!
Dragon, es Harcosok lophatna, de a negyedik gnom megsugom, olyan 6 embert lopkodna :) Elgondolkozna, hogy helyette inkabb ol e 8-10 varit. Kubbi, szivesen :) Azert en ilyen felalassal kerulnem a haborut, hisz a 4 hadis gnom eleg erosnek tunik, es a szovifelallasotok nem az ilyen szovik megallitasara van kitalalva, ugy hiszem :) De ha minden kotel szakad...akkor en ezt csinalnam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk én azért vagyok ovatosabb, mert most kezdtem, (3hete) és nincs 1000orim, és még 1x nem léptem fentebbi csoportba. Szóval kérem, nem leszolni, hogy miért nem rúgom szét a csoport seggét jó? meg hogy a gyúmot így úgy nyomom iq-val. |
Quote:
|
Quote:
Nem akarok háborúzni. pont. De ha mészárolni jönnének, akkor nem lesz választásom, háborúznom kell. pont. De nem letolt gatyával akarok háborúzni, ezért kérdezlek titeket. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:05. |