Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Kubbi 11-20-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 44427)
Szecsa, de hallod nem akar haboruzni....

Csak tudnam akkor megis mit kerdezett.....

De jo, hogy ennyi esze van, es engem probal kioktatni :)

ps: a taktikad annyival modositanam, hogy a beteg hadist esetleg lehetne szarazolni( nem tudtam, hogy tanyafree, ha igen, akkor nyilvan nem), es embert lopni tole, hogy kicsit tobb baja legyen).

Már votlt dolgunk pár olyan orival, aki meggondolatlanul háborúzni akart.
Egy forduló alatt kapott 12sereget, a forduló végén szabin volt. És elment a fél serege is ;)
Szóval, ha te minden áron háborúzgatsz, akár a környék legerősebb szövije ellen is, akkor nem csodálkozz, hogy egyszer beüt a kő. :)

Remedy 11-20-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 44435)
muszáj, nem pedig muszály ...

Amúgy érdekes a gondolat, tényleg könnyebb a dolgom, ha nem profi futók ellen akarok versenyt futni, hanem elmegyek az öregek otthonába és járókeret/bot kombós idősek ellen indulok.
Há' nehogymá' kikapjak, há' csak a tutira megyek!
Még a Doom-ot is iddqd-vel tolom, há' jóhogy!

Megeloztelek! :)

Szecsa 11-20-2006 16:39

Azert a muszaj az pontos j maradjon :) Mert igy nagyon csuuunya!
Dragon, es Harcosok lophatna, de a negyedik gnom megsugom, olyan 6 embert lopkodna :) Elgondolkozna, hogy helyette inkabb ol e 8-10 varit.
Kubbi, szivesen :) Azert en ilyen felalassal kerulnem a haborut, hisz a 4 hadis gnom eleg erosnek tunik, es a szovifelallasotok nem az ilyen szovik megallitasara van kitalalva, ugy hiszem :)
De ha minden kotel szakad...akkor en ezt csinalnam.

Killer 11-20-2006 16:39

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44431)
:D:D:D Pontosan :) de Harcosok ebbe úgyis belekötne mert ő kilopja az óriás egész Népessgét :D egy deka embert nem nagy :p

Drag ez mintha nem arról szólna amit te csinálsz!!:rolleyes:

Remedy 11-20-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 44436)
Már votlt dolgunk pár olyan orival, aki meggondolatlanul háborúzni akart.
Egy forduló alatt kapott 12sereget, a forduló végén szabin volt. És elment a fél serege is ;)
Szóval, ha te minden áron háborúzgatsz, akár a környék legerősebb szövije ellen is, akkor nem csodálkozz, hogy egyszer beüt a kő. :)

Meg mindig nem ertesz. En egy budos szoval nem mondtam, hogy haboruzni kell, nem tudom honnan olvastad ezt ki, a tenyerembol? Engem csak az erdekel, hogy mit kerdeztel, ha nem erdekel, hogy hogy lehetne eredmenyesen harcolnod a fent(lent) emlitett szovi ellen a ti felallasotokkal. Gondolom nem azt, hogy kell zoldben mnt-t kerni.

Csokibácsi 11-20-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 44437)
Megeloztelek! :)

Mert azon gondolkodtam sokáig, hogy a Doom az ó vagy o. Végül felhívtam Grétsy "Legenda" Lászlót, aki örömmel segített.

Kubbi 11-20-2006 16:43

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44438)
Azert a muszaj az pontos j maradjon :) Mert igy nagyon csuuunya!

Jó jo megtanultam már. :)

Mondjuk én azért vagyok ovatosabb, mert most kezdtem, (3hete) és nincs 1000orim, és még 1x nem léptem fentebbi csoportba. Szóval kérem, nem leszolni, hogy miért nem rúgom szét a csoport seggét jó? meg hogy a gyúmot így úgy nyomom iq-val.

Remedy 11-20-2006 16:46

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 44446)
Jó jo megtanultam már. :)

Mondjuk én azért vagyok ovatosabb, mert most kezdtem, (3hete) és nincs 1000orim, és még 1x nem léptem fentebbi csoportba. Szóval kérem, nem leszolni, hogy miért nem rúgom szét a csoport seggét jó? meg hogy a gyúmot így úgy nyomom iq-val.

Akkor talan te se szolj le olyan embereket, akik 6 eve jatszanak :P

Kubbi 11-20-2006 16:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 44441)
Meg mindig nem ertesz. En egy budos szoval nem mondtam, hogy haboruzni kell, nem tudom honnan olvastad ezt ki, a tenyerembol? Engem csak az erdekel, hogy mit kerdeztel, ha nem erdekel, hogy hogy lehetne eredmenyesen harcolnod a fent(lent) emlitett szovi ellen a ti felallasotokkal. Gondolom nem azt, hogy kell zoldben mnt-t kerni.

Áhám már értelek.
Nem akarok háborúzni. pont.
De ha mészárolni jönnének, akkor nem lesz választásom, háborúznom kell. pont.
De nem letolt gatyával akarok háborúzni, ezért kérdezlek titeket.

Dragi 11-20-2006 16:46

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 44440)
Drag ez mintha nem arról szólna amit te csinálsz!!:rolleyes:

mit csináltam ?:D:D vhogy kerülöm az óriásokat :) főleg ha lopásról van szó :) Amúgy van egy olyan módszer amihez nagy mák kell rögtön körváltás után 1-2 perccel kell bemenni gyilkolni :D ha mákod van leesik a sziesztája :) és éppen nem rakja hamar föl :) vagy a HT bácsinak nincs készülije a vari elvégzéséhez :)

All times are GMT +1. The time now is 19:05.