Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Khazad-Dum 04-13-2009 19:46

Hogy a hulla nem pénzigényes akkor nem tudom melylik faj az. Legyújtod a házát fel kell építeni mivel nem üzemeltek a barakkok elmentek a katonák azt újra kell képezni. Hogy miből csak a katona termelésből, semmi másból nem tudja megoldani. És ez mind pénz és sok-sok idő.

Andrew 04-13-2009 19:48

Quote:

Originally Posted by none (Post 207460)
lehet sereget elengedni hullával:)

Mint azt láthatod, nem is zártam ki abban, amit írtam - teljes mértékben tisztában vagyok vele.
Viszont jóval több odafigyelést igényel, mint egy tekercsekkel rendelkező faj, mert nekik csak a tekercseket kell ki-be rakodniuk a klánraktárba.
Továbbá: körváltás előtti tekizés A-ban a legkevésbé sem indok, mivel még piac sem kell hozzá, hogy a tekercsek teljes biztonságban legyenek a csata előtt utolsó másodpercig.

-Fegya- 04-13-2009 19:50

Jaj. Egy csomóan azt írjátok, hogy a hulla nem időigényes faj.
Semelyik faj sem volt felsőbb szinteken olyan időigényes, mint a hulla.
Állandóan piacoznia kell, mert katonaeladáson kívül csak a piacon tud keresni. Az országában nem tarthat értékeket, mert azonnal ellopják. A pontlistát szinte körönként figyelni kell, valamint legalább naponta elmenteni. Ez az ellenfél kereséséhez nélkülözhetetlen. Állandóan számolni kell, hogy még hány gyújtást lehet elviselni seregelmenés nélkül. stb.

vityu 04-13-2009 21:46

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 207456)
Egy apró kérdés: a seregelengedés fölmerült már?

Hát én már legalább 6milliószor említettem :)

Quote:

Originally Posted by none (Post 207460)
lehet sereget elengedni hullával:)

Azért nem mindegy, hogy hogyan. Azért a tekercsberekáson a költség csak az elmenő sereg mennyisége.

Redback 04-13-2009 21:50

Kicsit off, de seregelengedni hogy lehet hullával?Népességgel játszani?

Barbara 04-13-2009 23:21

Pl. házat bontasz v. ha már rádgyújtottak eleget és van más épületed barakkon kívül játszol az intézővel.

Princ 04-14-2009 09:45

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 207468)
Jaj. Egy csomóan azt írjátok, hogy a hulla nem időigényes faj.
Semelyik faj sem volt felsőbb szinteken olyan időigényes, mint a hulla.
Állandóan piacoznia kell, mert katonaeladáson kívül csak a piacon tud keresni. Az országában nem tarthat értékeket, mert azonnal ellopják. A pontlistát szinte körönként figyelni kell, valamint legalább naponta elmenteni. Ez az ellenfél kereséséhez nélkülözhetetlen. Állandóan számolni kell, hogy még hány gyújtást lehet elviselni seregelmenés nélkül. stb.

Az időigény nem azt jelenti hogy mennyi időt _lehetséges_ ráfordítani hanem hogy mennyit ésszerű a saját lehetőségeinek kihasználásához. Egy vaskockával is foglalkozhatok napokig, ha elég rámenős vagyok. :D
A hullának a másodlagos szerepét épp az igénytelensége adja, ha vki nem nagyon akar hódítózni, de mégis legyen országa.
Quote:

Originally Posted by Súgó
Az élőhalottak viszonylag igénytelenek, bárhol megélnek.

És ebből akartok egy orkhoz hasonló erejű fajt kreálni. Sztm nem vagytok komplettek. :/

Redback 04-14-2009 10:32

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 207488)
Az időigény nem azt jelenti hogy mennyi időt _lehetséges_ ráfordítani hanem hogy mennyit ésszerű a saját lehetőségeinek kihasználásához. Egy vaskockával is foglalkozhatok napokig, ha elég rámenős vagyok. :D
A hullának a másodlagos szerepét épp az igénytelensége adja, ha vki nem nagyon akar hódítózni, de mégis legyen országa. És ebből akartok egy orkhoz hasonló erejű fajt kreálni. Sztm nem vagytok komplettek. :/

Ha én nem nagyon akarok hódítózni, de mégis legyen egy orim, akkor az nem hulla lenne, hanem inkább óriás.

none 04-14-2009 10:45

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 207493)
Ha én nem nagyon akarok hódítózni, de mégis legyen egy orim, akkor az nem hulla lenne, hanem inkább óriás.

szerintem meg elf..:D

Princ 04-14-2009 10:45

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 207493)

Ezek szerint amikor te nem hódítózol, olyankor fizetsz vipet, pótlod időnként a tekiket... :P

All times are GMT +1. The time now is 06:07.