Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Dragi 08-15-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186815)
Akkor pontosítok: A 22-es csapdája az, ha örült vagy akkor leszerelnek, viszont ezt az orvos állapítja meg, ha meg elmész az orvoshoz, hogy örült vagy, akkor normális vagy, mert tudod, hogy örülten repülhetsz, így mivel normális vagy mehetsz újabb bevetésekre.

Igen, pontosan így szól :))

Pepa 08-16-2008 22:07

Wanted

Egy igen érdekes film. Látványoas, de a sztorija lerágott csont. Egy olyan képesség van az emberekben amit eddig nem mutattak be - ebben a konzekvenciában. Aki szereti az akciókat az nézze meg.

Pepa 08-16-2008 22:10

Múmia3: A sárkánycsászár sírja

Ez a film is látványos, meg a sztorija is japán, bár Kínába játszódik:confused:.
Ebbe már mindent akartak rakni: szerelem, család, akció, de vígjáték is. Nos ilyen film nincs.Ezt is ajánlom megnézésre.

Redback 08-16-2008 22:12

Nekem az "nem tetszik" a filmekbe, hogy mindegyik happy end-el végződik, és így tudom már a vége felé hogy mi lesz a vége :(

puma 08-16-2008 22:19

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186979)
Wanted

Egy igen érdekes film. Látványoas, de a sztorija lerágott csont. Egy olyan képesség van az emberekben amit eddig nem mutattak be - ebben a konzekvenciában. Aki szereti az akciókat az nézze meg.

1* nézhető:)

puma 08-16-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186981)
Múmia3: A sárkánycsászár sírja

Ez a film is látványos, meg a sztorija is japán, bár Kínába játszódik:confused:.
Ebbe már mindent akartak rakni: szerelem, család, akció, de vígjáték is. Nos ilyen film nincs.Ezt is ajánlom megnézésre.

lerágott csonti,de a hang miatt talán az elmegy kategória:)

Pepa 08-16-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186982)
Nekem az "nem tetszik" a filmekbe, hogy mindegyik happy end-el végződik, és így tudom már a vége felé hogy mi lesz a vége :(

Szerencsés vagy, hogy csak a vége felé tudod, mi lesz a vége. A legtöbb filmnél az első 5 perc után lehet tudni. Én csak két (2!) filmre emlékszem, ahol nem a "jó" győz.

Redback 08-16-2008 22:25

mondjuk egy olyat el tudnék képzelni, hogy egy gyilkost üldöz két fbi ügynök, az egyik megöli, önvédelemből.Ezután pedig helyszínelnek meg minden, lezájrák az ügyet, és aki megölte a gyilkost lelövi a társát.Persze film közben semmi utalás nem lenne rá hogy a társa gyilkos.

Andrew 08-17-2008 13:09

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186982)

Akkor nézd meg a Fűrészt, nesze neked hepiend :D:D

Valezius 08-17-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186989)
mondjuk egy olyat el tudnék képzelni, hogy egy gyilkost üldöz két fbi ügynök, az egyik megöli, önvédelemből.Ezután pedig helyszínelnek meg minden, lezájrák az ügyet, és aki megölte a gyilkost lelövi a társát.Persze film közben semmi utalás nem lenne rá hogy a társa gyilkos.

Kezd el írni a forgatókönyvet :)

Mondjuk nézzük meg az Armageddont, mindenki tudta, hogy a meterot meg fogják állítani, de ettől még ugyanolyan jó film. Vagy Die Hard egyszer se volt kérdés, hogy a terroristákat mindig megállítják.
A cselekmény nem minden, sőt gyakorlatilag semmi a szememben.
Egy-egy jó kis epizód, emlékezetes párbeszéd, frappáns fordulat teszi azzá, ami.

És persze természetesen van jópár film, ami nem is úgy ér véget, ahogy kéne.
Például Titanic, elsüllyed és meghal egy csomó ember :D

All times are GMT +1. The time now is 03:41.