![]() |
Megnyugtat, hogy nem csak én vagyok tanácstalan :D:D
|
Amúgy egy időben nekem is adott ki fura hangokat, de abbahagyta, talán az asgardok elhajtották őket :)
|
Az az érdekes, hogy most megint ugyanezt a hangot adja ki, de semmi különöset nem csináltam, csak egy videót néztem, amikor elkezdte.
Minden esetre most fölvettem előle egy hosszabb verziót is. Nagyjából 12,05 másodpercenként követik egymást... |
Quote:
NEm lehet hogy valami kósza elektromos impulzus téved az output részhez a hangkarin, vagy alaplapon? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Néhány ezred eltérés lehet, talán egy teljes század :) Kerestem egy könnyen beazonosítható pontot a hangmintázatban, és egy egyszerű kivonással megvolt az eredmény. |
Quote:
|
Quote:
És semmi sem garantálja, hogy a reinstall után más lesz a helyzet :D |
Agyalok én is:)
Milyen hangkártya van a gépedben? Codek pack van feltéve? Ha igen melyik? Ezt a hosszabb verziót ha feltudnád még tölteni akkor csak meglesném. Úgy is jó ha mp3-ba konvertálod, kevesebb helyet foglal. |
Ez a hosszabb verzió.
Annyiban különbözik csak, hogy a köztük eltelt időt is fölvettem. Valami Realtek hangkártya... Vagy a telepítőprogramnak ez a neve... Ace mega codecs pack van még fönn, legfeljebb fél éves verzió. Lehet ezeknek bármi közük hozzá? Főleg a codecnek... Nem tudom összeegyeztetni az msn-től való függésével. |
All times are GMT +1. The time now is 18:00. |