![]() |
Quote:
Quote:
Ha egy elftől az A-ban, a súgó elírása miatt a csopi 10%-ban leszednek annyi hekit, h nem éri el a minimumot, akkor nem tudja lefordítani a B-s oriját, és törheti a fejét, hogy fog földhöz jutni A-ban. Jelenti a supporton az akciót, és ezt a választ kapja, amit beidéztem. Ha súgó szerint számolna a rendszer, nem lenne bajban, mert pattant volna a sereg. |
Bár az elején nem örültem neki, hogy ilyen hatalmas flame-elésbe, és személyeskedésbe ment át a téma, azt hiszem megvolt mégiscsak a maga haszna, és kezd körvonalazódni a tökéletes megoldás. "Tökéletes", mert mindkét oldal (mind az elfek, mind az elfeket ellenzők) utálni fogja :D, mégis közelebb visz az elf helyretételéhez. Nem volt ugyan mostanra ilyesmi tervezve, dehát a stratégiai játékok egyik célja pont az alkalmazkodóképesség tesztelése. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mer' a legérleltebb dolog, ami a közelemben van, az egy kis kocka pálpusztai, és az cefet büdös:D:D |
Quote:
Hát a levelem alapján szerintem egyértelmű, hogy nem kezdőként írtam. Főleg, az orim nem arról árulkodik, stb... Ja, és kb rajtam kivül 3an számolták át, és én is kiszámoltam programmal, papíron...és általában nem hibázok számolás téren. Ezek szerint azt mondod, hogy fölösleges a support-ra írni, mert nem is foglalkoznak vele, vagy mi?? Esetleg tudsz valamit, ami a többség nem tud?? Megosztanád velünk? |
All times are GMT +1. The time now is 15:00. |