Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Arwen 04-25-2007 16:34

Quote:

Originally Posted by NoName (Post 90562)
Én jelentettem, és igen is elég sokat küzdöttem, éjszakáztam, fizetem a VIP-et, hogy azért a varikat rakja stb, erre egy ilyen hiba miatt mindez kárbaveszett.

Idézem ismételten, ennyi jött a levelemre, melyben mindent leírtam pontosan, minden infom megvolt, kiszámoltam hogyan végződik majd a csata, és pufff...nem úgy lett.

"Kedves Játékosunk!

A csatákat a számítógép automatikusan számolja, a súgóban szereplő
képletek alapján, egyes csaták utólagos kiértékelése nem lehetséges."

Ati akkor én visszakapom a földet, földeket, amiket e hiba miatt szenvedtem el??

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90575)
Súgóbeli elírás mindkettő, semmi különbség közöttük. Na jó, a bank több embert érintett, hiszen azt minden fajnál tartottak, itt pedig csak az elfről van szó.

Könnyen dobálod ezt a mondatot, h "súgóbeli elírás".

Ha egy elftől az A-ban, a súgó elírása miatt a csopi 10%-ban leszednek annyi hekit, h nem éri el a minimumot, akkor nem tudja lefordítani a B-s oriját, és törheti a fejét, hogy fog földhöz jutni A-ban.

Jelenti a supporton az akciót, és ezt a választ kapja, amit beidéztem.
Ha súgó szerint számolna a rendszer, nem lenne bajban, mert pattant volna a sereg.

Ati 04-25-2007 16:35

Bár az elején nem örültem neki, hogy ilyen hatalmas flame-elésbe, és személyeskedésbe ment át a téma, azt hiszem megvolt mégiscsak a maga haszna, és kezd körvonalazódni a tökéletes megoldás. "Tökéletes", mert mindkét oldal (mind az elfek, mind az elfeket ellenzők) utálni fogja :D, mégis közelebb visz az elf helyretételéhez. Nem volt ugyan mostanra ilyesmi tervezve, dehát a stratégiai játékok egyik célja pont az alkalmazkodóképesség tesztelése. :)

Arwen 04-25-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90581)
Ezt eddig 3-szor (4-szer?) írtad le. Van valami konstruktív hozzászólásod is a témához, vagy csak ismételgeted magad, mert jó látni, hogy egyre több a hozzászólásod -- igaz mind ugyanaz? :)

Várja rá a választ, ahogy én is. :D

Valezius 04-25-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90585)
Bár az elején nem örültem neki, hogy ilyen hatalmas flame-elésbe, és személyeskedésbe ment át a téma, azt hiszem megvolt mégiscsak a maga haszna, és kezd körvonalazódni a tökéletes megoldás. "Tökéletes", mert mindkét oldal (mind az elfek, mind az elfeket ellenzők) utálni fogja :D, mégis közelebb visz az elf helyretételéhez. Nem volt ugyan mostanra ilyesmi tervezve, dehát a stratégiai játékok egyik célja pont az alkalmazkodóképesség tesztelése. :)

És mi mikor ismerhetjük meg azt a tökéletes megoldást? :)

Andrew 04-25-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90585)

rosszat sejtek :D:D

Ati 04-25-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 90587)
És mi mikor ismerhetjük meg azt a tökéletes megoldást? :)

Mint mondtam, semmi ok arra, hogy elhamarkodott döntés szülessen, úgyhogy még ezt én is érlelem egy picit. :)

Kutyuleee 04-25-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 90588)
rosszat sejtek :D:D

nagyon furcsa dolog fog következni

Ati 04-25-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90590)
nagyon furcsa dolog fog következni

Nagyon furcsa nem. Az itt elhangzottak egy kicsit más megközelítésbe helyezték az elfet; megtudtuk, hogy mik az elfek nagy félelmei azzal kapcsolatban, ha a súgó javításra kerül. Ezek mind figyelembe lesznek véve.

Andrew 04-25-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90589)
Mint mondtam, semmi ok arra, hogy elhamarkodott döntés szülessen, úgyhogy még ezt én is érlelem egy picit. :)

csak óvatosan, nehogy megbüdösödjön;)
mer' a legérleltebb dolog, ami a közelemben van, az egy kis kocka pálpusztai, és az cefet büdös:D:D

NoName 04-25-2007 16:41

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90580)
sztem ez nagyon egy általános üzenetnek tünik és megértem a supportot hogy nem kezd el számolgatni, hiszen a hozzájuk a csatákkal beérkező levelek 99,9%-a elszámolás, figyelmen kivül hagyás, és a legnagyobb részbe kezdők értetlensége...

Hát a levelem alapján szerintem egyértelmű, hogy nem kezdőként írtam. Főleg, az orim nem arról árulkodik, stb...

Ja, és kb rajtam kivül 3an számolták át, és én is kiszámoltam programmal, papíron...és általában nem hibázok számolás téren.

Ezek szerint azt mondod, hogy fölösleges a support-ra írni, mert nem is foglalkoznak vele, vagy mi?? Esetleg tudsz valamit, ami a többség nem tud?? Megosztanád velünk?

All times are GMT +1. The time now is 15:00.