![]() |
Quote:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=221 |
Quote:
ennyi időm viszont nem lesz rá, 10 körös sztem bőven jó lesz nekem, de az átépítéseket tervezem én is egyébként ha szükség lesz rá, alkalmazkodva a körülményekhez :) az az igazság hogyha a szövijeid is ilyen jók voltak a saját területükön, akkor épeszű ember úgyse támadott be téged az tuti, a karavánozáson kívül ez is elég nagy segítség, a passzív védelem |
Quote:
Jól kell kiválasztani a célpontot, de 200 hekin 300 tolvajjal is szaladgálnak szépen termelő orik, úgyhogy nem hiszem, hogy válságba jutna az orid a kevesebb toli miatt, viszont nem 2, hanem 1 mészárt kapnál 4 körönként, ami napi 6 mészivel kevesebb :):) ó..egy oldalt kihagytam, bocs, ha ismételtem...:( |
Quote:
|
Quote:
|
Arról nem beszélve, hogy, ha van gömb, abból simán látni ennél az orinál, hogy nincs torony. Egy közepes szövi is bemegy 2-3 sereggel simán. Az egységek kirakása kiderül hamar. Aztán könnyen 3-4 ori ártóz-toli:)
Szerintem ez csak úgy jó mf orinak, ha konzekvensen 1-2k pontra felfelé lopsz. Nem sokan bontják le a fél orijukat némi teki miatt. |
Quote:
A lényeg, hogy hacsak nem nézem be, a kár elég minimális, inkább bosszantó, mint szignifikáns, de egy nagy fogásért megéri. Az egész elgondolásnak az a lényege, hogy a katonai akciók kárát jól lehet minimalizálni szükség esetén. :) |
meg nyilván gyenge seregre, a már kifejtett indokok miatt és a vari/toli erő miatt + ugye, ha éheztetős akkor főleg, és még plusz katonai védelem is belefér,
szóval: 1. fölösleges ecsetelni, hogy hány mészár meg akármi fér be, mert az egésznek az a lényege, hogy ürítés után mindegy mennyi fér be 2. fölösleges egy jó szövihez mérni, mert szerintem egy jó szövi legalább onnan kezdődik, hogy akármilyen erős mf-et szét tud kapni szóval ha az elgondolás nem tetszik, mert hogy kicsi a katonai védelme, és szerintetek ez túl rizikós, azt mondjátok, ne azt légyszi hogy milyen ori hányszor fér be köszi uff :) |
srácok, lányok, csak holnap tudok majd reagálni arra amit írtok, bocsi
meg holnap este majd betolok egy 10körös feles éplistát is de két dolgot szögezzünk le: 1. nincs ultimate megoldás, így inkább csak a játékos stílusától függ, hogy mi fekszik neki, de erről nem nekem kell papolnom nyilván, csak azért írom, hogy én sem szeretnék a véleményemmel megsérteni senkit, más se tegye ezt 2. reagálva egy kommentre: az ország célja még mindig az, hogy másik felest is tudjon lopni, nem az hogy a 2k pontra békésen termelgető törpéket vigye át, ennek szellemében állítom össze az éplistát aztán persze mindenki azt gondol róla amit akar, jogában áll :):):) nah üdv mindenkinek |
Quote:
:eek: megkérdezel minket, hogy mit gondolunk az éplistáról, amit beraktál, elmondjuk, hogy mit gondolunk róla, erre azt mondod (persze más szavakkal), hogy mit szólunk bele, és hogy neked így is jó? Vagy azért tetted be az éplistet, hogy mindenki ujjongjon, hogy jajj,de jó? Elmondtuk a véleményünket, mert kérdezted, ha meg nem érdekel a véleményünk, ne kérd ki! |
All times are GMT +1. The time now is 03:53. |