![]() |
hát nem tom, de nekem még egy szövimet se rakták át jksz miatt sehová és nem szoktam hirtelen felindulásból hülyeségeket írkálni senkinek és az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a hódosok 90%-a hasonszőrű.
szvsz kisbérnél a pont. |
Quote:
pontosan, Simon meg inkább köszönje meg, hogy nem jelentette az üzenetét Kisbér, mert szerintem ezekért 100% hogy megkapta volna a Nem kívánatos játékos címet... :) (legközelebb jelentsd :D:D:D) |
Quote:
Inkább visszaadom neki azt, amit ő adott másoknak... többszörösen... :) (amúgy már megkapta...) |
Quote:
persze előbb én is kicsit adnék neki, de mielőtt törlődik a levél tuti jelentettem volna, mert különbség van egy "te .... miért támadsz ..." levél (mint az ő második levele, ha jol láttam) és egy olyan szintű gyűlöletet árasztó levél között, mint amit irt... |
Majd legközelebb kevesebbet iszok,
de ti még mindig el vagytok tévedve. Nem azért ütöttem szarrá az orikat mert abban élem ki minden vágyamat, met előtte csak fosztottam hanem mert jött valaki ezzel a jksz el.. |
Captain Feta Sparrow (#14787) [5/V]
Land: 206 acres Soldiers: 10 Population: 3.613 Defenders: 0 Employment: 62% Attackers: 0 Money: 950.797 Archers: 170 Food: 8.927 bushels Horsemen: 1.220 Runes: 11.039 runes Elites: 200 Mood: 65 % Mages: 1.527 Military mood: 100 % Thieves: 290 Alliance: alliance leader Race: Orc Personality: Merchant Fame: - 24 Value: 9.992 Rank: 145 / 320 Ezen nem megy át senki 7 sereggel... Legalábbis végiggömböztem mindenkit 5 körös körben, és nem találtam senkit, aki 2 seregnél többször befért volna... Bocs, hogy bemásoltam, de úgy gondolom ha már elkezdted, akkor lássa mindenki tisztán a dolgokat![/quote] Valoban nem ezt az országomat foszották be 7x egymás után, hanem még korábban |
De nem a pusztitások miatt raktak ki hanem az üzenetért, amit Kisbérnek küldtem a külhoniakról ami a 3 orira irányult. csak ez nem volt benne:confused:
|
Quote:
Én nem jelentettem! Az én lelkiismeretem legalább tiszta... |
Quote:
Jó nem számít túl van ragozva, töröltek, nem inditok uj orit, ennyi. |
Quote:
Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 15:10:37 Ja, délután 3-kor én is állandóan részeg vagyok, és a részegségre hivatkozva ilyen leveleket írkálok... Hiába próbálod védeni magad Simon, sáros vagy na :D Quote:
És továbbra sem értem, hogy a 4. országhoz miért mentél be 7 sereggel? Ott is gyanús volt az a félelf/gazdálkodó kombináció mi? :D Elites: 18 Mages: 36 Thieves: 18 Jaja.. Tipikus jksz-gyanús összetétel... |
All times are GMT +1. The time now is 12:27. |