![]()  | 

Quote: 

Este műszak után ránézek a tekiíró országomra, és 2,5 millió tekit vittek el. Ráadásul csak wapról voltam, örültem hogy le tudtam szabizni. Hát olyan érzés volt, mintha megerőszakoltak volna. :D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Quote: 

De kb. nem tudtam leülni a fájdalomtól. :D  | 

Quote: 

Akkor sok orit "Meg fogok erőszakolni" 5-ös csopiban ha lefordulok!:)  | 

Quote: 

Quote: 

Amúgy nekem már egy csaj ecsetelte, hogy nem csak úgy lehet megerőszakolni egy férfit hogy...:D  | 

Quote: 

Fáradt vagyok szóval elmagyarázhatnád,hogy-hogy? És ,hogy hol a baki:D köszi:)  | 

egyik emlékezetes baki tegnapról. 
	piacolgatok ezerrel, főleg juszufnál tevékenykedtem. hirtelen eszembe jutott, hogy épp kv-kor jött vissza 300k haditeki a piacról, gondoltam gyorsba vissza is küldöm, hogy ne legyen vele baj. ki is raktam, úgy ahogy illik, és amikor nézem, hogy mennyi is lesz a bevétel, akkor pislogok, hogy nagyon jól dolgoztam aznap, hatalmas nyereséggel zárom a napot, sőt, sokszoroztam a pénzem. És akkor vettem észre, hogy annyira benne volt az íj-ló árfolyam az ujjamba, hogy a tekiket is azon az áron sikerült kiraknom. gondolom a visszajövetelt a piacról nem kell ecsetelni.:D kicsit elrabolták...:):):)  | 

:o...és igen! Ismét boldoggá tettem a népem....:o szétosztottam 40 millát... :o:D:D:D:D:D 
	 | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 10:04. |