![]() |
Quote:
|
Ok, ezt elfelejtettem.
Igazad van teljes mértékben. Csak nekem az volt az agyamban, hgoy az élőhalott mivoltát azután derítették ki, hogy gömbözni próbált. Illetve msot eszembe jutott egy 3. lehetőség: Két külön országról van szó, hasonló névvel, hasonló sorszámmal. Ugye erre volt példa már, nem is olyan régen asszem pont nálunk anarchban :D Akkor is Ati tette az i-re a pontot azzal, hogy közölte, hgoy más a sorszám. :D Mondjuk ha az orc-ot meggömbölte a .S.T,A.R,T.R.E,K. (#499862) és a közelükben meg van egy .S.T,A.R,T.R,E.K. (#499882) ország, aki élőhalott, akkor simán elképzelhető, hgoy véletlenül összekeveredtek az orik. :D |
Quote:
Ha az eseménylistából másolja a sorszámot, akkor nem!:D És ha már a tolvaj személyiség is szóba került: "A tolvaj személyiség előnye, hogy tolvajai sokkal hamarabb kipihenik magukat. Körönként a tolvajok készültsége 1%-kal többet regenerálódik. A Regenerálódás varázslat ezen felül hat." Nostromo, kicsit több súgót olvass és az itteni kézikönyv is hasznos! |
Quote:
|
Quote:
Kb annyi, mint a te hsz-ednek!:p:D Sztem elfért a kérdése révén! |
Én csak annyit akarok mondani hogy a zombi az halott.:D
|
Nemtom! Én hullákkal játszom a 4.szinten van 12k elittem mindenböl 5 bányám és egy tulélö szemim! Igy szinte alig tudnak embert rabolni tölem!
10 bank megvédi a 2-3 millámat és igazibol értelmetlen bárkinek is lopnia tölem! Harcban az egész szövim lenyomták kivéve engem! Nem tudtak sokmindent tenni bár kezdök voltak! |
Ha összevakarom magam, 12k elittel az 5. szinten lévő 300 hekis tolvajomhoz sem férsz be. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 20:31. |