![]() |
Quote:
Quote:
az 1.-est kompromisszumként el tudom fogadni, habár a legkevésbbé sem értek egyet vele, de nem akarom elvenni azoknak a játékát akik ennyire zsigerből utálják az A-t... a nyolcadik szintén kiesik nálam, mert túl szigorúnak tartom, pont az A-ban az első hely teljesítése nem igazán tekinthető csupán egyéni teljesítménynek, és ne felejtsük el, hogy a kis számok viszont elsősorban egyéni teljesítmény mutatói. mindezen túl a kis számok gyűjtögetése általában más fajta személyiségre - de legalábbis játékstílusra - jellemző (minden értékitélet nélkül puszta tényként), mint azoké akik esélyesek egy A-beli top1-re. marad a 4. és 5. mindkét javaslat az előző bekezdésben írt hátrányát igyekszik enyhíteni a jelenleg érvényes szabályozásnak. nekem továbbra is a 4. tetszik jobban, mert figyelembe veszi az egyországosok hátrányát, viszont az 5. kétségtelen előnye, hogy könnyebben átlátható (jelentős hátránya azonban, hogy Kisbér javasolta, akin megint nincs sapka :D). és hogy a 4. javaslat teljes legyen a következő százalékokkal: "1 - aki a B-böl fordul: neki könnyebb, mert nem kell a csoport nagy részén végigverekednie magát. a lentebbi csoportok feltételei viszont neki is magasak. javaslom, hogy aki B-böl fordul, annak az 1/A-s orijával a top 30-25-21-18-16-14-12-11-10 %-ot kelljen elérnie! 2 - aki A-bol fordul, mindegy, hogy van-e másik országa, hiszen bármely következö forduláshoz ujra nagyot kell másznia, annak csak 30-27-24-22-20-18-17-16-15 %-ot kelljen!" ©Lanka emlékeztetőül a jelenlegi %-ok: 30-22-15-10- 8- 6- 4- 1 -1.hely szintén kompromisszumként el tudom fogadni azt is ha a két al-esetben megyegyezik a %, bár - mint írtam - nem tartom igazságosnak. |
Szerintem A-ban maradjon korábbi köv.
top 30% feljebb csak baráti segítséggel, top klánban tudsz haladni. A többi oridat meg minek szivatni? |
Quote:
Én a 9. személyiség eléréséhez kb a top 5%ot javasolnám, a többit pedig hozzá skálázva. |
Quote:
de top 30%-ba is csak klánsegítséggel lehet felmenni. A fedezés szigorítása miatt, pedig pusztán pénzel nem tudod megoldani. Ez még jó is lehetne. De. Már most is top30% környékén full védelmes orik üldögélnek. Én azt vezetném be, hogy A-ban is fokozaosan csökkenjen a morál. Azzal ki lehetne mozdítani a top tetején üldögélő orikat. Így másnak is lenne esélye. |
lenne még egy kérdésem Ati felé:
nem lehetne, hogy ettől a szavazástól függetlenül, minden Top módosító csak akkor lépne életbe, amikor egy ori mostantól foggva szintet lép? Sokan azért vannak kikelve magukból, mert beszorultak valahová.. |
Quote:
10 kör hiányzott kb mikor ki lett talizva a top 30% :)))))) De akkor is szinte lehetetlen megcsinálni még a top 10%ot is. Arra már naon durva távok vannak. A fedezés meg drága lett. Egy törpéről nem is beszélve. Szerintem A-ban maradjon a top 30% |
Quote:
|
Quote:
Akad olyan ori is A-ban, máshol, akinek nincs ilyen.:( Nekik legyen zéróstart? |
Tduom hoyg OFF amit irtam.De en ugy gondolom hogy en ne szavazzak olyanban amiben nem vagyok érdekelt...Lehet csak az én tapasztalatlanságom ront el vmit :)
|
Quote:
Vagy csak az A-ban el lett használva, hogy a felvitt pénz sokszorozva legyen? Ez utóbbi esetben azt hiszem, hogy a nem rendeltetésszerű használat következményeit viselni kell. |
All times are GMT +1. The time now is 04:58. |