Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

Yurika 02-02-2007 15:54

Hy!
Abszolut nem ertek egyet a dologgal. Ha vip-es vagy figyelj oda,nehogy mar mindent a ht a szadba ragjon. Nem vippesek oda tudnak figyelni pl arra, h a piacrol visszajott katona ne menjen el... Igy is eleg sok elonye van a vip-nek legyen egy kis hatuluto is!

Killer 02-02-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 70956)
Hy!
Abszolut nem ertek egyet a dologgal. Ha vip-es vagy figyelj oda,nehogy mar mindent a ht a szadba ragjon. Nem vippesek oda tudnak figyelni pl arra, h a piacrol visszajott katona ne menjen el... Igy is eleg sok elonye van a vip-nek legyen egy kis hatuluto is!

ez a hsz kb 15x van benne a topicban kicsit már unalmas!

laziga 02-05-2007 07:09

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 70956)
Hy!

Bajos amit érsz értem én de nem azé fizetek hogy hátrányba kerüljek

Wins 02-05-2007 08:36

Egyetértek legyen ilyen lehetöség, ez valoban egy kényelmi Funkció.

yenkie 02-05-2007 12:30

Egyetértek.
Legyen ilyen funkció.
Vannak olyan orik, amiknek gazdálya dolgozik mondjuk.
Nem ér rá minden kv-ra belépkedni.
Ha már fizeti a vip-et, legyen neki ilyen.
A nem vipesek, meg vipeljenek, ha akarnak ilyet.

Kisbér 02-05-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 71539)
Egyetértek.
Legyen ilyen funkció.

Korrekt hozzászólás! Gratulálok!

yenkie 02-05-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71553)
Korrekt hozzászólás! Gratulálok!

ez cikizés akar lenni?

Yurika 02-05-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 71539)
Egyetértek.
Legyen ilyen funkció.

Oriasi esz vagy! Vannak akiknek nincs lehetoseguk vippelni...

(Bocs az off-ert)

Synkel 02-05-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 71641)
Oriasi esz vagy! Vannak akiknek nincs lehetoseguk vippelni...

(Bocs az off-ert)

Öket ez a módosítás semmiben nem érinti. Ő manuálisan intézi a képzést, és nyilván nem fog képezni, ha megbetegedett az országa. A vipeseknek viszont a helytartója elintézi ezt.

Kutyuleee 02-06-2007 02:05

mondjuk én nem vszinü hogy használnám ezt a fület, de ettől támogatom... mert nekem mondjuk azért kényelmes mert szépen beállitottam a helytartót hogy nem egyszere képzi a 10%ot hanem 10-15körre leosztva függöen hogy mivé képzem tovább... így meg simán visszalopkom magam böven elégséges szintre a betegség végére..., de mondjuk aki tényleg azért tart ht-t mert nincs sok ideje... az nem tud felkészülni egy ilyen random betegségre... mert nem tudja megnézni a célpont gömbjét 2-3körönként mielött kimegy... hanem talál vkit akit bever... esetleg krónikázik egyet (amiből közel se derül mindig ki hogy beteg a célpont) és kitámad pl reggel 6kor... elmegy dolgozik hazaér du.5re... ezalatt a betegség miatt fogy a nép emelett még egy 10%ot rádob a ht. is nem tudom de sztem ezzel nem azokat segitjük akik fent vannak csak kényelmi a ht... hanem azokat akik nem tudnak annyit figyelni az országukra... Amúgy hogy mennyire nem kiszámitható... pont tegnap támadtam x orit... ember hiánya volt de 2-3körönként folyamatosan nőt a népesség, kórháza nem volt, krónikából látszott hogy 3napja nem is támadott... betámadom és betegen jövök haza... mert vannak olyanok akik kórház nélkül szenvedik végig a betegséget (vszinü mert nem olvastak súgót)...

All times are GMT +1. The time now is 04:53.