Kutyuleee |
02-06-2007 02:05 |
mondjuk én nem vszinü hogy használnám ezt a fület, de ettől támogatom... mert nekem mondjuk azért kényelmes mert szépen beállitottam a helytartót hogy nem egyszere képzi a 10%ot hanem 10-15körre leosztva függöen hogy mivé képzem tovább... így meg simán visszalopkom magam böven elégséges szintre a betegség végére..., de mondjuk aki tényleg azért tart ht-t mert nincs sok ideje... az nem tud felkészülni egy ilyen random betegségre... mert nem tudja megnézni a célpont gömbjét 2-3körönként mielött kimegy... hanem talál vkit akit bever... esetleg krónikázik egyet (amiből közel se derül mindig ki hogy beteg a célpont) és kitámad pl reggel 6kor... elmegy dolgozik hazaér du.5re... ezalatt a betegség miatt fogy a nép emelett még egy 10%ot rádob a ht. is nem tudom de sztem ezzel nem azokat segitjük akik fent vannak csak kényelmi a ht... hanem azokat akik nem tudnak annyit figyelni az országukra... Amúgy hogy mennyire nem kiszámitható... pont tegnap támadtam x orit... ember hiánya volt de 2-3körönként folyamatosan nőt a népesség, kórháza nem volt, krónikából látszott hogy 3napja nem is támadott... betámadom és betegen jövök haza... mert vannak olyanok akik kórház nélkül szenvedik végig a betegséget (vszinü mert nem olvastak súgót)...
|