Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Könyvek, avagy ki mit olvas éppen... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=102)

Pepa 02-04-2009 21:27

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 201218)
S. C Lewis: Narnia krónikái: A varázsló unokaöccse

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 202630)
Narnia krónikái:A boszorkány, az oroszlán és a ruhásszekrény
Narnia krónikái:A ló és kicsi gazdája
Narnia krónikái:Caspian herceg
Narnia krónikái:A Hajnalvándor útja

Narnia krónikái: Az ezüst trón
Narnia krónikái: Az utolsó csata

Dragi 03-12-2009 15:08

Lenne egy olyan kérdésem hogy kinek van meg esetlegesen Margit Sandemo Jéghegyek Népe c. kötetéből valamennyi vagy tud-e olyan helyet ahol ez megvásárolható vagy kölcsönadná vagy megvásárolhatnám-e tőle a könyveket ?:))) Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni mert nagyon beleestem eezekbe a könyvekbe :$

Pepa 03-12-2009 15:14

Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj

vityu 03-12-2009 15:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 205361)
Lenne egy olyan kérdésem hogy kinek van meg esetlegesen Margit Sandemo Jéghegyek Népe c. kötetéből valamennyi vagy tud-e olyan helyet ahol ez megvásárolható vagy kölcsönadná vagy megvásárolhatnám-e tőle a könyveket ?:))) Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni mert nagyon beleestem eezekbe a könyvekbe :$

Nekem is nagy kedvencem lett.(Még az utolsó könyv végén lévő családfát is tudtam fejből, hogy ki kivel. :)) Az a baj vele, hogy a szinte lehetetlen megtalálni kategória. Antikváriumokban 1000 felett van általában az a kis könyv(HA van egyáltalán), és azt meg megszorzod (asszem) 52-vel, és kijön egy horribilis összeg.
Én könyvtárból vettem ki amikor elolvastam. Talán abban az időben volt először, hogy időben vittem vissza mindig a kihozható 5 könyvet. Napi 1et mindig elolvastam!
Reménykedek benne, hogy hátha majd valamelyik kiadó (pl a Szukits kiadó, ami egy ideje adogatja kifelé a sorozatokat) kiadja összegyűjtöttbe.

Summázva, én is keresem már egy ideje, de nem nagyon találom sehol. Várni kell, valszeg még az életünkben kiadják megint! :) (Van a Szukit oldalán egy olyan lap, hogy kiadásra ajánlom, de nem működik :( Már próbáltam.)

Dragi 03-12-2009 15:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 205364)
Nekem is nagy kedvencem lett.(Még az utolsó könyv végén lévő családfát is tudtam fejből, hogy ki kivel. :)) Az a baj vele, hogy a szinte lehetetlen megtalálni kategória. Antikváriumokban 1000 felett van általában az a kis könyv(HA van egyáltalán), és azt meg megszorzod (asszem) 52-vel, és kijön egy horribilis összeg.
Én könyvtárból vettem ki amikor elolvastam. Talán abban az időben volt először, hogy időben vittem vissza mindig a kihozható 5 könyvet. Napi 1et mindig elolvastam!
Reménykedek benne, hogy hátha majd valamelyik kiadó (pl a Szukits kiadó, ami egy ideje adogatja kifelé a sorozatokat) kiadja összegyűjtöttbe.

Summázva, én is keresem már egy ideje, de nem nagyon találom sehol. Várni kell, valszeg még az életünkben kiadják megint! :) (Van a Szukit oldalán egy olyan lap, hogy kiadásra ajánlom, de nem működik :( Már próbáltam.)

barátnőmnek megvan a 13-tól a 37-ig és most megöl a kíváncsiság mert pont egy nagyon érdekes részhez ért a történet és húúúúú..... furdal a kíváncsiság :)

vityu 03-12-2009 16:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 205365)
barátnőmnek megvan a 13-tól a 37-ig és most megöl a kíváncsiság mert pont egy nagyon érdekes részhez ért a történet és húúúúú..... furdal a kíváncsiság :)

És 1-12ig nem olvastad?
Mert azért azok az alapok kellenek!

Dragi 03-12-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 205367)
És 1-12ig nem olvastad?
Mert azért azok az alapok kellenek!

Sajnos nem olvastam de azért elég sokat sejtetnek az utána lévő részek

vityu 03-12-2009 17:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 205371)
Sajnos nem olvastam de azért elég sokat sejtetnek az utána lévő részek

Ááááá, akkor azokat pótold be, de gyorsan. Az egyik kedvenc szereplőmet Sol-t hagytad ki. Tengelről is a 13 részben szerintem már csak szó van, nem szerepel benne. Bár lehet tévedek, és ott még megtalálható...

Dragi 03-12-2009 17:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 205372)
Ááááá, akkor azokat pótold be, de gyorsan. Az egyik kedvenc szereplőmet Sol-t hagytad ki. Tengelről is a 13 részben szerintem már csak szó van, nem szerepel benne. Bár lehet tévedek, és ott még megtalálható...

ahonnét én olvastam onnantól Sol és Tengel már csak szellemekként jelennek meg Niklastól Villemotól és Dominictól követem az eseményeket :)

vityu 03-12-2009 17:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 205373)
ahonnét én olvastam onnantól Sol és Tengel már csak szellemekként jelennek meg Niklastól Villemotól és Dominictól követem az eseményeket :)

Hát akkor rettenetesen sok, és főképp jó részt hagytál ki, én a helyedben mindenképpen pótolnám! :)
Már csak azért is, mert nem olvastál arról a helyről, ahonnan jöttek, nem ismerted meg Hanna-t (asszem így hívják) sem. Végülis olyan, mintha a felénél kezdtél volna el egy filmet.
Ha jól emlékszem, akkor Villemoék már a 3. generáció...

All times are GMT +1. The time now is 02:55.