Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
(Post 205361)
Lenne egy olyan kérdésem hogy kinek van meg esetlegesen Margit Sandemo Jéghegyek Népe c. kötetéből valamennyi vagy tud-e olyan helyet ahol ez megvásárolható vagy kölcsönadná vagy megvásárolhatnám-e tőle a könyveket ?:))) Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni mert nagyon beleestem eezekbe a könyvekbe :$
|
Nekem is nagy kedvencem lett.(Még az utolsó könyv végén lévő családfát is tudtam fejből, hogy ki kivel. :)) Az a baj vele, hogy a szinte lehetetlen megtalálni kategória. Antikváriumokban 1000 felett van általában az a kis könyv(HA van egyáltalán), és azt meg megszorzod (asszem) 52-vel, és kijön egy horribilis összeg.
Én könyvtárból vettem ki amikor elolvastam. Talán abban az időben volt először, hogy időben vittem vissza mindig a kihozható 5 könyvet. Napi 1et mindig elolvastam!
Reménykedek benne, hogy hátha majd valamelyik kiadó (pl a Szukits kiadó, ami egy ideje adogatja kifelé a sorozatokat) kiadja összegyűjtöttbe.
Summázva, én is keresem már egy ideje, de nem nagyon találom sehol. Várni kell, valszeg még az életünkben kiadják megint! :) (Van a Szukit oldalán egy olyan lap, hogy kiadásra ajánlom, de nem működik :( Már próbáltam.)
|