Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Hex 07-08-2011 21:00

Quote:

Originally Posted by Von (Post 289974)
Na igen, és pedig valószínűleg létezik a világban megoldás az ilyen problémákra. De sajnos Magyarországon már semmin sem lehet meglepődni, ha már a dühöngőben vagyunk, megemlíteném azt a momentumot ami nem kicsit háborított fel: Valamelyik rendőri szakszervezet vezetője vagy szóvivője azt találta nyilatkozni, hogy a rendőrök azért korruptak, mert sok hiteltartozásuk van és ezért kell nekik a pénz. Komolyan ennyire legalja hely ez hogy fejvesztés terhe nélkül lehet a nyilvánosság előtt ilyet mondani??? Rendőrnek???
Pont mint Bucinál a színészek, hogy mentsék fel, "mert csak". Manapság ezek szerint itt van sok olyan ember, aki ilyenekre hallgat, ami minimum annyit jelent, hogy ezekkel nem szeretnék közösséget vállalni...

ezzel egyet értek :)

Tsobi 07-23-2011 12:02

Szeretem, mikor valaki azt mondja, hogy a jelentős tartozását nem tudja megadni, miközben vidékre tud menni kikapcsolódni, hétvégente el tud menni szórakozni és még vásárolgatásra is 'fussa' neki. :mad:

Merengő 07-25-2011 10:28

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 290615)
Szeretem, mikor valaki azt mondja, hogy a jelentős tartozását nem tudja megadni, miközben vidékre tud menni kikapcsolódni, hétvégente el tud menni szórakozni és még vásárolgatásra is 'fussa' neki. :mad:

nem kell jelentős kölcsönt adni senkinek papír nélkül ha tudod, hogy nincs befolyásod behajtani rajta :)

Von 07-25-2011 16:15

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 290615)

Márpedig az ország kb fele ezt csinálja. Sőt, bónuszban még hitelből spekulál majd bukó után az állam bácsihoz fordul segítségért. Fritz Tamás, amúgy nem túl nagy formátumú politológus mondta egyszer, hogy Magyarország egy következmények nélküli ország. Szerencsére egyre kevésbé van így, de még mindig borzasztó sokan élnek ennek szellemében.

Amúgy sose adj kölcsön senkinek, hacsak nem vagy felkészülve az érzelmi következményeire. És itt elsősorban nem arra gondolok, hogy bebukod a pénzed, mert azt máshol is be lehet, hanem az ilyen helyzetekből adódó kellemetlenségre, mert ha van is papírod róla, a végrehajtás akkor is emberileg problémás lehet. Ha meg fel vagy rá készülve, akkor van klasszikus kockázatminimalizáló megoldás, az, amikor 1 milliót adsz valakinek, 4ről írsz papírt és a családi házára is bejegyzed a Földhivatalnál a jelzálogot. De ezt nem tőlem hallottad :)

Tsobi 07-26-2011 12:49

Az az igazság, hogy mikor egy közeli hódítós ismerősöm követett el önmaga ellen hasonló merényletet, akkor én is feltettem neki a kérdést, hogy miért nem írtak papírt róla. Ha most olvassa ezt, akkor ezúton megkövetem. Barátok közt csak nem fogok zsidóskodni papírokkal és egyebekkel.. Arra fel voltam készülve, hogy esetleg nem kapom vissza, de az ezzel járó érzelmi hatásokra nem annyira..

Hülye póker, hogy ilyen helyzeteket teremt.. :( :D

Remedy 07-26-2011 12:57

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 290732)
Az az igazság, hogy mikor egy közeli hódítós ismerősöm követett el önmaga ellen hasonló merényletet, akkor én is feltettem neki a kérdést, hogy miért nem írtak papírt róla. Ha most olvassa ezt, akkor ezúton megkövetem. Barátok közt csak nem fogok zsidóskodni papírokkal és egyebekkel.. Arra fel voltam készülve, hogy esetleg nem kapom vissza, de az ezzel járó érzelmi hatásokra nem annyira..

Hülye póker, hogy ilyen helyzeteket teremt.. :( :D

Szerintem nem a pokert kell okolni, hanem a "barat" szot atertekelni ennel a kapcsolatnal.

Princ 07-26-2011 14:34

No igen. Ha már átértékelés, egy szövetségessel való kapcsolatot át kéne gondolnom. Vagy erősen keresni a mentséget arra, ha a klánból frissen kilépett tagunk átadja vkinek az oriját, aki meg azonnal belép a rivális klánba. :mad:

Remedy 07-26-2011 15:01

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 290738)
No igen. Ha már átértékelés, egy szövetségessel való kapcsolatot át kéne gondolnom. Vagy erősen keresni a mentséget arra, ha a klánból frissen kilépett tagunk átadja vkinek az oriját, aki meg azonnal belép a rivális klánba. :mad:

Annak inkabb anarchba kellene lepnie. :)

Pool 07-26-2011 20:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 290743)
Annak inkabb anarchba kellene lepnie. :)

Ha olyan kapta meg, aki eddig nem játszott, akkor sztem nem...

Hex 07-26-2011 20:43

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290764)
Ha olyan kapta meg, aki eddig nem játszott, akkor sztem nem...

szerintem de :)

All times are GMT +1. The time now is 18:07.