![]() |
Quote:
Magyarországon az átlagos munkát sújtó adóteher 65-70% között van, mire leszámolod a munkáltató utánad fizetendő terheit, meg az ÁFÁ-t is a járulékokon és a személyi jövedelemadón felül. Mindezt pedig azért fizeted, hogy az állam kamatterheit (nem kaptak felhatalmazást arra, hogy a mi kontónkra eladósítsák az országot!) és a lopások mellett a többi "szociális vívmány"-nak nevezett pazarlást és eszetlen költekezést tudjuk finanszírozni. Aki ezt a rendszert kitalálta, az minimum a nemzet ellensége... |
Quote:
Kínában ez minimum 1*-es halálbüntetés... amúgy meg mi lenne, ha nem eccer csak nem fizetnénk a kamatokat? elvinnék a hitelezők a Parlamentet? |
"A küldeményt futárunk a 2011-06-29-n 8.00 és 18.00 óra között az alábbi címre szállítja ki..."
Van-e olyan testileg, lelkileg ép ember 18 és 70 év között, aki szerdán 10 órán keresztül otthon ül, és várja, hogy egyszer beessen a futár??? "Amennyiben a szállítás időpontja nem megfelelő Önnek, kattintással válassza ki a megfelelőt az alábbi lehetőségek közül: 1. 2011.06.30. - Csütörtök 2. 2011.07.01. - Péntek" Honnan tudjam, hogy éppen jó-e a holnap? Legalább a fele tökéletes, viszont, amikor vitték el a laptopom, egész nap ott voltam, direkt, nem mentem sehova, csak fél órára elugrottam a postára. Természetesen akkor jött. És kb ugyanígy jó a felajánlott másik két nap is... |
Quote:
|
Quote:
Egyébként azt hiszem, hogy a GLS is megéri a pénzét, vagyis, amikor nekem hozták ki a laptopot (csak 90%-ig vagyok biztos benne, hogy ők voltak), a futár fel sem hívott, még akkor sem, amikor megérkezett, hanem odaadta a portásnéninek. Amit egyébként megengedtem volna, de csak közel 160.000 Ft értékről beszélünk. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
örülök hogy nem értek hozzá, igy legalább még számolni tudok:D Csak amiért boszankodom, hogy rengeteg utánajárás kellett hosszabat irtam , de inkább csak legyintek és birkatürelemmel mosolygok, mondjuk könnyü nekem, a projektem amit elterveztem tökéletesen müködnek, és még kellemes meglepetések is érnek pl az apeh részről is |
All times are GMT +1. The time now is 06:32. |