![]() |
Quote:
|
Quote:
Amúgy jobb helyeken addig veszik igénybe az adójóváírást a dolgozóknál, amíg lehet, bár ez macerás, de így kellene a bérszámfejtést csinálni... Annó könyvelő koromban 1000 embernek bérszámfejtettem és én úgy csináltam... neked bekavart a szuperbruttósítás. Mert ugye a megkeresett jövedelmed 1,27X-e után vonták a járulékot |
Quote:
de egy kis vip-re mindig futja :D |
Quote:
|
Ha valakit érdekel az általam csinált 2011-es bérkalkulátor, szóljon és e-mailben átdobom. Ha beírod a havi béred, kiszámolja, hogy mennyi járulékot kéne levonni és hogy kapsz-e vissza adót, vagy sem, plusz ha van NYESZ-R számlád, még azt is kiszámolja, hogy az összes levont szja-dból mennyi lóvét igényelhetsz vissza a NYESZ-R Számlára. :)
munkahelyre csináltam kolléganőknek :) |
Quote:
szerk: a nyesz-r kalkulátor megszerkesztésében Remy nagy segítségemre volt, hogy pofásan is nézzen ki :) ki lehet választani, hogy 2020 előtt vagy után mész-e nyugdíjba, mert úgy változik a max. visszaigényelhető össze a levont szja-ból, plusz védetté tette a képletes cellákat :) |
Quote:
éljen-éljen a kétharmad...:( |
Én 30 ezret kaptam vissza az államtól. :)
|
Hex én szívesen fogadnám a kalkulátort.. bár onilne is lehet, de kipróbálnám a tiedet is.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:31. |