![]()  | 

Quote: 

Tényleg nem szép dolog így "beszélni", nem csak azért, mert szövid volt, hanem mert nem illik így beszélni másokról tündér Boszi ;)  | 

Figyeljetek 
	nekem semmi bajom Harcosokkal viszont azért írtam ide be ezt a hírt, hogy mindenki tdjon róla, hogy ne is várja vissza egy darabig... egyébként akármennyire is nincs vele semmi bajom, attól még kiírhatom ide, hogy a Hódító legpoénosabb játékosát veszítettük el egy időre... És ha még netán olvassa ezeket az írásokat, akkor külön köszönetet is mondok neki, hogy a sok írásai nagyon sok estém unalmas perceit szüntette meg amíg olvastam ezt a topicot:) Köszike  | 

Nekem nem értem miért nem szólt.:confused::( 
	Kiváncsi lennék mi a gond vagy miért nem lesz nete szegénynek:( A hódítóért él hal és remélem nem lesz semmi baja,ha nem jut hozzá. Na,de majd írok neki egy zöldet aztán kiderűl mi a gond. A sulijában még van net:D:D  | 

Quote: 

Én is köszöntete mondok neki,mert tényleg én is nagyokat derűltem a topic olvasása közben,de nem csak ő írt szépeket,hanem a neki címzett hsz.-ek között is volt pár finom falat:D "Harcosok gyere vissza" ;)  | 

Ne temmessetek még el:P 
	amugy meg a sulinak vége végre:Dugyhogy onnan se tudok majd netezni:)de ha annyira nem birom majd net nélkül elmegyek a könyvtárba:D  | 

Quote: 

Na,de majd lesz újra net és akkor ismét élvezhetjük a társaságod:D:D  | 

nem akarok már a német témába offolni ugyhogy ide irok boszi ugyis olvassa:) 
	Én a mai napig kitámaodk ijjastól mindenstől rövidfordulos játékokon:D ezt most teljesen komolyan mondom:D vagy 1 hónapja párbajon full mindenem ráküldtem poolra :)(de ugyis pattantam) ha meg te észrevetted,hogy üres volt az orim numer@ is ugyanugy észlelhette ugyhogy ezt nem mondanám csalásnak:) de ez már 1éve volt kb:) én nem akarom bizonygatni,hogy volt hogy nem volt mert még szerintem a normálba se tudnák a modik 1évre visszamenőleg megnézni a dolgokat:)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

semmi rosszat nem mondtam... még csak szóba se hoztam, hogy szövim lett volna  | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 10:07. |