![]() |
Székely az asszonyának:
- Te asszony, ha kettőnk közül valamelyikünk meghal, akkor én beköltözök a városba... |
János bácsi megy a szekérrel, mellette baktat a kutyája. Az öreg időnként rácsap a ló hátára: “Gyí,te!”.
Egyszer a ló megáll és rászól János bácsira: - Te János, miért ütsz annyit?Én is egy érző lény vagyok… János bácsi ijedtébe futásnak ered, s a kutyája is vele.Mikor kifárad, leül pihenni. Ekkor megszólal a kutya: - Az anyját!Hogy megijedtem, amikor megszólalt |
A székely este hazamegy, leveszi a kalapját, felakassza a fogásra a zakójával együtt. Leül az asztalhoz és mondja az asszonynak, hogy adjon neki enni.
Mire az asszony: -Még nincs vacsora, csak kicsit később lesz. A székely szó nélkül feláll, felveszi a zakóját és a kalapját és kimegy. Eltelik 28 év és megint hazamegy. Leveszi a zakóját és a kalapját és pontosan, mint 28 évvel ezelőtt leül az asztalhoz és azt mondja az asszonynak: -Terítsél, hazajöttem. -Há hun vótál eddig? -Künn... :D |
– Anyu, a nagypapa leesett a létráról, mert csúnyán beszélt ..!
- Igen? És mégis, mit mondott? - Ne rázd a létrát, te kis rohadék!! |
Egyszeri férfi hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll söprűvel a kezében, mire az ember rákérdez:
- Takarítasz , vagy mész valahova? |
Egy szőke nő hazaér a munkából és megdöbbenve látja,hogy kirabolták a lakását.Azonnal hívja a rendőrséget,akik megígérik hogy hamarosan jönnek.Nemsokára megis áll a ház előtt egy rendőrautó.Kiszáll belőle egy rendőr,pórázon vezetve egy nyomozókutyát.A szőke nő áll a kapuban s a fejét fogva zokogni kezd.-Kiraboltak,mindenemet elvitték,kihívom a rendőrséget,és erre tessék kit küldenek?Egy vakot!
|
Fiú : Játszunk kommandósat? ;$
Lány : Az meg milyen? Fiú : Te szétteszed a lábad... én meg behatolok! :$ |
Egytalánsokakszámáraízléstelenvicc
Mi a különbség a cserkész és a zsidó között?
A cserkész hazajön a táborból |
Miért hívják Magyarországot állatkertnek?????? Mert
a Lánchídon van két oroszlán,az előtt egy zebra,amin áthajt egy jaguár,abból kiszáll egy ürge,felszed egy tyúkot,megcsinálják a disznóságot és jöhet a gólya! :D |
A bátor:
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll söprűvel a kezében, mire a pasi rákérdez: - Takarítasz, vagy repülsz valahova? A rámenős: Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Bűzlik a sok női parfümtől, az ingén rúzsfoltok láthatók. Megtapogatja a felesége fenekét és így szól: - Te vagy a következő . . . A naiv: Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Belép az ajtón, a felesége sodrófával várja. Mire a férj: - Drágám, te már hajnalban sütsz? A pofátlan: Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban, nem alszik... A pali fog egy széket, s az ágya mellé ül. Az asszony kérdésére: - Mit jelentsen ez? - a válasz... - Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik . . . |
All times are GMT +1. The time now is 13:35. |