![]() |
Quote:
Ezzel csak nem azt akarod mondani,hogy a Biggesek pénzelték őket,hogy aztán leverjék róluk?:-) |
Quote:
|
Szerintem ha valaki pénzelte is őket, akkor nem a Nagy fegyver volt, erre azért fel mernék tenni elég sokat! De ha van olyan ország, gondolok itt Pannoniára, aki fel tud vinni annyi pénzt, hogy felfedezzen irtózatos magasságra, akkor miért ne lehetett volna az, hogy ők is felvittek rettentő sok pénzt, hogy klántámadásba öljék. Nem tudom, nem figyeltem őket, mert olyan messze vannak tőlem, mint makó a bizonyos Jeruzsálemtől, így annyira nem tartottam ott a szeme, hogy tudja, hogy mi történt. De nem kell mindig a rosszat látni!
(Vagy én vagyok a hülye, hogy mindenkiről jót feltételezek???:eek: Remélem nem!) |
Quote:
|
Quote:
De ha nem így volt, akkor ne haragudj meg ezért. |
Quote:
|
Hagyjuk már az egészet! Én semmit nem akartam ebből kihozni, csak annyit írtam, hogy nem kell rögtön rosszra gondolni, ha valakinek sok pénze van, nem kell egyből a menzora azt mondani, hogy pénzelte a gyors haladásukat valaki, mert láttunk olyat, hogy valaki 400k értéket átfedezett, lehet annyi pénzt felhozni. Csak annyit akartam. Semmi egyebet, nem kell fennakadni rajta! De tényleg hagyjuk inkább, nem mondtam semmit.
|
A kedvezményes fedezések igénybevételével ez nem annyira kerül sokba,mint gondolod :)
|
Ráadásul úgy emlékszem, hogy Serg nem fedezett, amig egyedül volt. A top klán pénzéből kedvezményesen fedezni pedig nem olyan drága.
|
imádom ezt a topikot olvasgatni annyira jokat mulatok némelyik hozzászoláson mikor olyanok írnak be akiknek fogalmuk sincs h mi is meg hogy történi :)
de legalább nem unalmas :D így tovább! a fedezésről meg annyit hogy a kedvezményes fedezéssel a nagyoriknak "fillérekbe" kerül a fedezés , szoval nagy orinak pár k heki az nemsok :) na megint sok hülyeséget összehordtam 1 hónapig megen nemírok :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:17. |