![]() |
ugyanmar :)
most lehet elveszik örökre a vasuti igazolvanyom... :( akkor az utazasok szama erosen le fog csokkenni, bekorlatozodom Bekes megyebe :eek: |
Quote:
elég nagy szívás ez az egész közlekedés így is, nemhogy a későbbi árakkal... :( |
alapvetoen hatalmas tamogatas van meg mindig a tomegkozlekedesen...
|
Na de 1000 hekin 2.szintre lépni?????(2embernek is szól akik mostanság léptek egyik lassus a másik meg nem...de nem szeretnék ujjal mutogatni...)
Hát milyen rossz is ez a lépőheki hát még ez Poolnak se tetszene:)Ezt azért irom mert anno egy ismimnek azt irta ,hogy rossz a lépőhekije(én akkor ismertem meg ezt a gyönyörű szót)...a B-be lépett és ezernél szerintem több hekivel:P de megnyugtatok mindenkit hogy ha 270 hekiröl kb 670kör alatt 737 hekim lett ugy,hogy a katipiac üres volt+én elméletileg "szétvert orival menekülve" léptem fel a 4.-re:) akkor normálisabb kati piaccal 670kör alatt szerintem itt is megszerzek vagy 600hekit:) ( a lassuba minimum 667kört kell lenni) |
meno vagy :)
|
Quote:
kedden amugy nem jönnél egy párbajt?jó nekem az adoztatos is:) vagy jöhetsz arénára is ne unatkozzak:) |
nincsen idom manapsag a hodra valami tul sok...parbajra semmikepp :(
foleg nem majus eljesen :) megyek cirkuszba gecc :) |
Quote:
|
Akkor könyveljük el, hogy Harcosok nyert, és kész. ;)
|
Quote:
8fös volt 200-as nevezéssel. Akkor +360vippel megelégszem. :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:26. |